Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μην μας στερήσετε τον τίτλο», η οδηγία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

«Μην μας στερήσετε τον τίτλο», η οδηγία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, η «κάψα» του κόσμου για τον τίτλο είναι δεδομένη, οι κερκίδες του ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτες εν όψει του κυριακάτικου 4ου τελικού (1/6, 19:45, ΝΕΡΙΤ) με τον Παναθηναϊκό και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξέδωσε ανακοίνωση για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Εξάλλου, μετά και τις «εμπρηστικές» δηλώσεις που έγιναν από την πλευρά του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του 3ου τελικού στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» θεώρησαν σωστό να προνοήσουν, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει, αλλά και να προφυλάξει την ομάδα. Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, έδωσε σαφείς οδηγίες και ζήτησε να μην υπάρξει άτομο, το οποίο με τη συμπεριφορά του μπορεί να στερήσει τον τίτλο, ενώ απαγορεύεται να πάνε στο γήπεδο, όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, η «κάψα» του κόσμου για τον τίτλο είναι δεδομένη, οι κερκίδες του ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτες εν όψει του κυριακάτικου 4ου τελικού (1/6, 19:45, ΝΕΡΙΤ) με τον Παναθηναϊκό και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξέδωσε ανακοίνωση για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Εξάλλου, μετά και τις «εμπρηστικές» δηλώσεις που έγιναν από την πλευρά του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του 3ου τελικού στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» θεώρησαν σωστό να προνοήσουν, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει, αλλά και να προφυλάξει την ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, έδωσε σαφείς οδηγίες και ζήτησε να μην υπάρξει άτομο, το οποίο με τη συμπεριφορά του μπορεί να στερήσει τον τίτλο, ενώ απαγορεύεται να πάνε στο γήπεδο, όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε παρουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και χωρίς απρόοπτα, με το Ματ Λοτζέσκι να ακολουθεί κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα.

Έτσι, ο ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στους «πράσινους» μόνο το γνωστό τραυματία, Βασίλη Καββαδά. Ανήμερα του ματς, το πρωί, θα προηγηθεί χαλάρωμα στο φαληρικό στάδιο. Οι Πειραιώτες δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επιστρέψουν για πέμπτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ προς τους φιλάθλους:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας ευχαριστεί για τη στήριξη που έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα σε όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Την Κυριακή η ομάδα δίνει τον τελευταίο φετινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με νίκη κατακτά το Πρωτάθλημα.

Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη σας μόνο με την φωνή σας, μόνο με τον παλμό σας και την μοναδική δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού. Με τη δυναμική παρουσία σας, τη διατήρηση της τάξης κατά τη διάρκεια του αγώνα και την απόλυτη συγκέντρωση όλων προς την τελική νίκη, αύριο το βράδυ θα είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας 2014! Είναι απαραίτητο όμως να είσαστε όλοι προσεκτικοί και σωστοί στην συμπεριφορά σας καθώς η ομάδα δεν αξίζει άλλες τιμωρίες και πρόστιμα.

Συγκεκριμένα:

– Πρέπει να προσέλθετε στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.00) ώστε να διευκολύνετε τόσο τη δική σας πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.

-Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση.

-Θα υπάρχουν 3 προέλεγχοι κατά τη διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο ενώ η ταυτότητα σας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας. Πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και πρόθυμοι έτσι ώστε να εισέλθετε στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια και να μην έχετε πάνω σας αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.). Υπάρχει ο κίνδυνος σύλληψης σας με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

-Η μοναδική θέση στην οποία μπορείτε να καθίσετε είναι η θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο σας.

-Δεν επιτρέπεται είτε να κάθεστε σε άλλη θέση, είτε να κάθεστε ή να στέκεστε όρθιοι σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα στην αγαπημένη σας ομάδα και να στερήσει αυτόν τον τίτλο!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague – Mέσα ο Σλούκας (vid)

Μετά την καλύτερη πρώτη πεντάδα της φετινής Euroleague, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε και την δεύτερη με τον Κώστα Σλούκα να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024