Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα» είπε ο Αλβέρτης

«Ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα» είπε ο Αλβέρτης

Μια μέρα πριν τον 5ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου κρίνεται ο τίτλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για 40 λεπτά στον αγώνα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος είπε πως η ομάδα είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς με τη βοήθεια του κόσμου οι παίκτες θα βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερο τους εαυτό.

Μια μέρα πριν τον πέμπτο, και τελευταίο, τελικό της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδος, ο προπονητής των «πράσινων», Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για 40 λεπτά στον αγώνα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Φτάσαμε στον 5ο τελικό και είναι το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει επόμενος αγώνας. Όλοι ξέρουμε στην ομάδα πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα αυτόν και πως πρέπει να μπούμε στο παρκέ. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παρκέ, στο παιχνίδι για 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μπράμος: Έτοιμοι για τον τίτλο

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και ο Μάικ Μπράμος, με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού να τονίζει πως η ομάδα είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς με τη βοήθεια του κόσμου οι παίκτες θα βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερο τους εαυτό.

«Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα».

«Sold out» σε λίγες ώρες!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τους οπαδούς πως τα εισητήρια για τη μάχη του τίτλου απέναντι στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για το 5ο παιχνίδι της τελικής σειράς των playoffs της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα λάβει χώρα αύριο το βράδυ (4/6, 7.45μ.μ.) στο ΟΑΚΑ, εξαντλήθηκαν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024