Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ κατά Αγγελόπουλων: «Kάνουν τους οσιομάρτυρες»

ΠΑΟ κατά Αγγελόπουλων: «Kάνουν τους οσιομάρτυρες»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση σε αυτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της οποίας επιτίθεται στους αδελφούς Αγγελόπουλους. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες προσπαθούν να «δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», τους κατηγορεί για «ωμό εκβιασμό που γίνεται στην εθνική ομάδα με λάφυρο το πρωτάθλημα», ενώ αναρωτιέται αν θα κληθούν σε απολογία για τα όσα είπαν στις κάμερες μετά τον τρίτο τελικό...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση σε αυτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της οποίας επιτίθεται στους αδελφούς Αγγελόπουλους. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες προσπαθούν να «δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», τους κατηγορεί για «ωμό εκβιασμό που γίνεται στην εθνική ομάδα με λάφυρο το πρωτάθλημα», ενώ αναρωτιέται αν θα κληθούν σε απολογία για τα όσα είπαν στις κάμερες μετά τον τρίτο τελικό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούν αμέτοχοι το αίσχος, τους ξυλοδαρμούς, τις πυρκαγιές και τις επιθέσεις σε κάμερες που συμβαίνουν κάθε χρονιά στο ΣΕΦ, εξακολουθούν να παριστάνουν τους «οσιομάρτυρες».

Οι άνθρωποι που έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο επειδή απλώς δεν παραδέχονται τα αποτελέσματα που δεν είναι ευνοϊκά γι’ αυτούς εξακολουθούν να φορούν το προσωπείο των… καλών παιδιών.

Για μια ακόμα φορά, παραμονές αγώνα στο ΟΑΚΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, επιδιώκουν να ασκήσουν πίεση προς πάσα κατεύθυνση κι αποφεύγουν την ουσία.

Η οποία ουσία, τελικά, δεν έχει να κάνει με αυτούς, αλλά με τις Αρμόδιες Αρχές τις οποίες ξαναρωτάμε:

Θα κληθούν οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για τα όσα είπαν στις κάμερες μετά την αναμέτρηση της Κυριακής;

Θα ευαισθητοποιηθούν οι προστάτες του ευ αγωνίζεσθαι για τον ωμό εκβιασμό που γίνεται στην Εθνική ομάδα με «λάφυρο» το πρωτάθλημα;

Εφόσον οι κ.κ.Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αδυνατούν να κατανοήσουν το νόημα της ανακοίνωσης που είχαμε εκδώσει, τους το περιορίζουμε σε δύο προτάσεις με ερωτηματικά, μήπως και τα καταφέρουν τελικά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024