Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη φιλάθλων στο ΣΕΦ και απαίτηση για τίτλο στο ΟΑΚΑ

Επίσκεψη φιλάθλων στο ΣΕΦ και απαίτηση για τίτλο στο ΟΑΚΑ

Μπορεί το κλίμα στον Ολυμπιακό να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά την ήττα στο κατάμεστο ΣΕΦ, ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης, περίπου 200 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στην προπόνηση και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες, ζητώντας παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ!

Μπορεί το κλίμα στον Ολυμπιακό να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά την ήττα στο κατάμεστο ΣΕΦ, ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης, περίπου 200 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στην προπόνηση και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες, ζητώντας παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ!

Όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, εν όψει του 5ου τελικού την Τετάρτη, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εξέφρασαν την πίστη τους, ότι αφού οι παίκτες τους έσπασαν μία φορά την αντίπαλη έδρα, μπορούν και να το ξανακάνουν.

Ανάμεσα στους παίκτες που δέχτηκαν τις περισσότερες παραινέσεις, ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον και Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ αυτός που προκάλεσε… πανικό ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, στον οποίο ο κόσμος φώναζε: «Βασίλη, Βασίλη, μάδα το τριφύλλι».

«Είστε καλύτεροι, αποδείξτε το ξανά μέσα στο ΟΑΚΑ, πατήστε τους! Μπορείτε να πάρετε το Πρωτάθλημα. Παίξτε με πάθος, αυτό θέλουμε. Παίξτε όπως τους νικήσατε στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη φορά. Είμαστε δίπλα σας. Πάρτε το Πρωτάθλημα και θα έρθουμε εδώ χιλιάδες μετά το ματς. Σας πιστεύουμε», ήταν το μήνυμα που πέρασαν οι οπαδοί στους παίκτες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θέλησαν αρχικά να μιλήσουν, ήταν συγκρατημένοι στις αντιδράσεις τους, αλλά ευχαρίστησαν τον κόσμο που πήγε στο ΣΕΦ. Μάλιστα, λίγο αργότερα, οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης φορώντας τις φανέλες της προπόνησης, βγήκαν έξω στο πάρκινγκ, όπου βρισκόταν μαζεμένος ο κόσμος και ευχαρίστησαν εκ μέρους όλη της ομάδας, τους φιλάθλους.

Μπαρτζώκας: «Είμαστε έτοιμοι…»

Ο προπονητών των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το κρίσιμο ματς, τονίζοντας ότι στόχος του είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη παρά το γεγονός ότι ψυχολογικά έχουν αντιστραφεί οι συνθήκες, μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

«Το σκορ των τελικών πλέον είναι στο 2-2 και με εξαίρεση το δεύτερο ματς που κερδίσαμε εύκολα στο ΣΕΦ, όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά σε σκορ και κρίνονται στις λεπτομέρειες», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο παρά το γεγονός πως ότι ψυχολογικά έχουν αντιστραφεί οι συνθήκες. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε υπέρ μας την παράδοση, αλλά γιατί να μην πάμε κόντρα στην παράδοση φέτος; Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα καθώς στον τέταρτο τελικό χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά πλέον θα πάμε στο ΟΑΚΑ να τα δώσουμε όλα. Είναι ένα παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024