Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ. Γιαννακόπουλος: «Μας είχαν τελειωμένους, αλλά...»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Μας είχαν τελειωμένους, αλλά…»

Μία ημέρα μετά από την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας στην ομάδα για να γιορταστεί τη... διεύρυνση της τροπαιοθήκης. Παρόντες βέβαια και οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Δημήτρης, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος με φόντο τις δύο εφετινές κούπες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και φυσικά ξεχώρισε η ατάκα του «μας είχαν για τελειωμένους πριν από δύο χρόνια, όμως υπάρχει συνέχεια...».

Μία ημέρα μετά από την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας στην ομάδα για να γιορταστεί τη… διεύρυνση της τροπαιοθήκης. Παρόντες βέβαια και οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Δημήτρης, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος με φόντο τις δύο εφετινές κούπες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και φυσικά ξεχώρισε η ατάκα του «μας είχαν για τελειωμένους πριν από δύο χρόνια, όμως υπάρχει συνέχεια…».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε αρχικά: «Απόψε είναι βραδιά χαράς. Πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα και έχουμε έρθει εδώ όλη η οικογένεια, 170 άνθρωποι της ομάδας, της διοίκησης, των γραφείων, οι αθλητές, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί κάτι που καταφέραμε όλοι μαζί».

Για το αν θα ακολουθήσουν μέρες ξεκούρασης σημείωσε: «Δυστυχώς δεν χαλαρώνουμε ποτέ. Πρέπει μπούμε σε μια διαδικασία να διορθώσουμε αυτά που πήγαν λάθος και ελπίζω να μείνουν κάποιες μέρες ξεκούρασης».

Ενώ για τα πλάνα της επόμενης χρονιάς είπε: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να πω. Είναι ότι δεν είμαι έτοιμος… Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και με τον Φραγκίσκο και με υπόλοιπους της διοίκησης, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι 15 τίτλοι σε 17 χρόνια, αλλά είναι ότι πριν από δύο χρόνια μας είχαν όλοι τελειωμένους. Όμως βλέπω ότι υπάρχει συνέχεια. Τους τίτλους που είχαμε θέσει ως στόχους στην Ελλάδα τους πήραμε.

Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα το κοιτάξουμε, ώστε τις επόμενες χρονιές να διεκδικούμε με πολύ περισσότερες δυνατότητες την είσοδό μας στο φάιναλ φορ».

Όλοι όσοι βοήθησαν, ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε ακόμα ένα νταμπλ γιόρτασαν μαζί σε δείπνο που παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την ομάδα καλύτερη», είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024