Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκτός γηπέδων για 10 μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Εκτός γηπέδων για 10 μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, για πράξεις που δυσφημούν το άθλημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση. Η συγκεκριμένη απόφαση φέρεται να έχει εξοργίσει τον πρόεδρο των «πρασίνων», με τον Γιαννακόπουλο να σκέφτεται την αποχώρηση από το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και την παράδοση των «κλειδιών» της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ.

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, για πράξεις που δυσφημούν το άθλημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη απόφαση φέρεται να έχει εξοργίσει τον πρόεδρο των «πρασίνων», με τον Γιαννακόπουλο να σκέφτεται την αποχώρηση από το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και την παράδοση των «κλειδιών» της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ.

Η πλευρά του Πρωταθλητή Ελλάδος θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή

«Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή Πρωταθλήματος 2013-14

1. Επιβάλλει στην Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024