Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήρθε και ανυπομονεί να παίξει με τον... 3D ο Μπατίστα

Ήρθε και ανυπομονεί να παίξει με τον… 3D ο Μπατίστα

Μετά τους Ντε Μάρκους Νέλσον και Έι Τζέι Σλότερ, αφίχθη στην Αθήνα και ο Εστεμπάν Μπατίστα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για όσους δεν έχουν βέβαια υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Μετά τους Ντε Μάρκους Νέλσον και Έι Τζέι Σλότερ, αφίχθη στην Αθήνα και ο Εστεμπάν Μπατίστα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για όσους δεν έχουν βέβαια υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός σέντερ δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΡΤ:

«Νιώθω πολύ υπερήφανος που ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Διαθέτει παίκτες θρύλους, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του και ανυπομονώ. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να φτάσουμε στους στόχους μας».

Ερωτηθείς για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο Μπατίστα σχολίασε: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε να έλθω στον Παναθηναϊκό. Τον γνωρίζω από τη συνύπαρξη μας στην Ισπανία. Γνωρίζω πόσο καλός προπονητής είναι. Θα βοηθήσει πάρα πολύ τη νεανική ομάδα που θέλει να «χτίσει» ο Παναθηναϊκός. Ξέρει πώς να χειρίζεται νεανικά ρόστερ».

Στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού δεν θα βρίσκεται ο προπονητής Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς έχει υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας ως Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Από τους παίκτες απόντες θα είναι οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (εθνική ανδρών), Λούντζης (εθνική παίδων), ενώ οι Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης και Κόνιαρης έχουν άδεια, μετά τη συμμετοχή τους σε δύο επίσημες διοργανώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα μικρών ηλικιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024