Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού χωρίς Ιβάνοβιτς

Ξεκινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού χωρίς Ιβάνοβιτς

Αρχίζει αύριο, Πέμπτη, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους «πράσινους» να συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ, ώστε να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις.

Αρχίζει αύριο, Πέμπτη, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους «πράσινους» να συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ, ώστε να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, αύριο και μεθαύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, όπως και σε εργομετρικά τεστ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Βοσνίας, με αποτέλεσμα να συναντήσει την ομάδα στο Καρπενήσι. Στο Καρπενήσι θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος πήρε ειδική άδεια από τη διοίκηση για να παραμείνει στις ΗΠΑ για προσωπική του υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Αντώνης Κόνιαρης έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθούν στην αποστολή το Σάββατο (23/8) για το Καρπενήσι.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στο Καρπενήσι ή την Δευτέρα ή την Τρίτη, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Εθνική Ανδρών) και Μιχάλης Λούντζης (Εθνικής Παίδων) θα ενσωματωθούν μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε η ΚΑΕ:

* Το πρωί του Σαββάτου (23/8) οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 3/9.

* Το διήμερο 12-14/9 το «τριφύλλι» θα βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Στρασμπούρ, της Μπάγερν Μονάχου και του Ερυθρού Αστέρα.

* Στις 20-21/9 οι «πράσινοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

* Στις 27 και 28/9 η ομάδα θα βρίσκεται στο Κάουνας προκειμένου να δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυσή της.

* Τέλος, στις 4 και 5/10 το συγκρότημα του Ντύσκο Ιβάνοβιτς θα είναι στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχει στο «Gomelsky Cup», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024