Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με απουσίες και αισιόδοξο Διαμαντίδη

Πρώτη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με απουσίες και αισιόδοξο Διαμαντίδη

Tο πρώτο επίσημο ραντεβού της χρονιά έδωσε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με αρκετές απουσίες, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις στα προημιτελικά του Eurobasket 2015 με την Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και Τζέιμς Γκιστ έχει πάρει άδεια για να παραμείνει για λίγο ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε: «ζητούμενο είναι να δίνουμε το 100% κάθε φορά».

Tο πρώτο επίσημο ραντεβού της χρονιά έδωσε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με αρκετές απουσίες, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις στα προημιτελικά του Eurobasket 2015 με την Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και Τζέιμς Γκιστ έχει πάρει άδεια για να παραμείνει για λίγο ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις βρέθηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Λουκάς
Μαυροκεφαλίδης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Διαμαντάκος κι οι τρεις
νεοφερμένοι Εστεμπάν Μπατίστα, ΝτεΜάρκους Νέλσον κι A.J. Σλότερ για την
πρώτη γνωριμία και υπό τις οδηγίες των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Τζουσέπ Μπεροκάλ.

Αντίθετα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών για το Mundobasket της Ισπανίας (30/8-14/4), ενώ ο Μιχάλης Λούντζης με την Εθνική Παίδων στο Eurobasket της Λετονίας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που προέρχεται από το Eurobasket U18 της Τουρκίας και το Mundobasket U17 του Ντουμπάι έχει πάρει άδεια και θα μεταβεί λίγο αργότερα στο Καρπενήσι, ενώ οι Παπαγιάννης και Κόνιαρης έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου (23/8) για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα θα ακολουθήσουν φιλικά προετοιμασίας σε Γαλλία, Θεσσαλονίκη, Κάουνας και Μόσχα.

Διαμαντίδης: «Θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: «Είναι σίγουρο ότι θα είναι δύσκολη και επίπονη η προετοιμασία, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης: να δημιουργήσει ομάδα για την επόμενη δεκαετία. Ζητούμενο είναι να δίνουμε το 100% κάθε φορά. Είναι τιμή μου το γεγονός ότι οι νέοι μου συμπαίκτες αναφέρθηκαν σε εμένα. Σε ό,τι αφορά τους νέους σε ηλικία παίκτες, δεν χρειάζονται οδηγίες από εμένα, γιατί υπάρχει ο προπονητής. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν και να μην τους συγκρίνουν μαζί μου, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024