Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι νέες εμφανίσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Οι νέες εμφανίσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2014/15. Τα χρώματα των εμφανίσεων των νταμπλούχων Ελλάδας για τη σεζόν 2014/15 είναι το κλασικό πράσινο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, το λευκό για τους αγώνες εκτός έδρας, ενώ η τρίτη εμφάνιση της ομάδας θα έχει  μαύρο χρώμα.

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2014/15.

Τα χρώματα των εμφανίσεων των νταμπλούχων Ελλάδας για τη σεζόν 2014/15 είναι το κλασικό πράσινο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, το λευκό για τους αγώνες εκτός έδρας, ενώ η τρίτη εμφάνιση της ομάδας θα έχει μαύρο χρώμα.

Οι λεπτομέρειες των νέων εμφανίσεων έχουν χρυσό χρώμα. Με σύνθημα «PAO NEXT GEN» η adidas θέλησε η νέα γενιά του Τριφυλλιού είναι έτοιμη για την περιπέτεια…

Οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης εκπροσώπησαν τη “NEXT GEN” του Παναθηναϊκού στην ξεχωριστή φωτογράφιση που έγινε για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας: «Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί σε συνεργασία με την adidas και στον τομέα των αγωνιστικών εμφανίσεων. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας, εκτός από άριστες σχεδιαστικά, είναι και κορυφαίες τεχνολογικά και είμαστε σίγουροι πως φορώντας τις θα πανηγυρίσουμε τίτλους και αυτή τη χρονιά».

Οι φανέλες του Παναθηναϊκού θα φέρουν για τη σεζόν 2014/15 την τεχνολογία Rev30 που χρησιμοποιούν και οι ομάδες του NBA. Η τεχνολογία Rev30 καθιστά τις φανέλες πιο ελαφριές από ποτέ, επιτρέποντας στους αθλητές να είναι ακόμα πιο γρήγοροι στο παρκέ, ενώ το σώμα τους αναπνέει καλύτερα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα των παικτών στο παρκέ, το σορτσάκι των νέων εμφανίσεων έχει βάρος λιγότερο από 100g/m2. Ο Παναθηναϊκός, μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, θα είναι οι μόνες ομάδες στην Ευρώπη που θα χρησιμοποιήσουν φέτος τις πιο προηγμένες τεχνολογικά εμφανίσεις της adidas.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024