Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στην «βάση» του ο Ολυμπιακός μετά την προετοιμασία

Επέστρεψε στην «βάση» του ο Ολυμπιακός μετά την προετοιμασία

Επιστροφή στην «βάση» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 15 μέρες προετοιμασίας και τριών φιλικών παιχνιδιών στην Ιταλία και μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» την Δευτέρα θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να συμμετάσχουν στο Rixos Cup της Κωνσταντινούπολης. Αρχικά θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές, μετά την Ουνικάχα Μάλαγα και στην συνέχεια μία εκ των Φενέρμπαχτστε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τον Ερυθρό Αστέρα, ανάλογα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του τουρνουά.

Επιστροφή στην «βάση» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 15 μέρες προετοιμασίας και τριών φιλικών παιχνιδιών στην Ιταλία και μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Δευτέρα θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να συμμετάσχουν στο Rixos Cup της Κωνσταντινούπολης. Αρχικά την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά την Πέμπτη θα κοντραριστούν με την Ουνικάχα Μάλαγα και στην συνέχεια θα βρει μπροστά του μία εκ των Φενέρμπαχτστε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τον Ερυθρό Αστέρα, ανάλογα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του τουρνουά.

Στη συνέχεια, πριν τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 8/10, οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος και στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στις 3/10 και την Ούνιξ Καζάν του Αργύρη Πεδουλάκη την επόμενη μέρα.

Τα συμπεράσματα του από την μέχρι στιγμής προετοιμασία του Ολυμπιακού, είπε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» στο youtube.

Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στο πρώτο ματς της χρονιάς, που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι κρίνεται ένας τίτλος και ότι οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ενώ μίλησε επίσης για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα όπως και για τις ατυχίες των τραυματισμών του Ντάρντεν και του Παπαπέτρου.

Γιώργο έχετε κάνει το τρία στα τρία έως τώρα στην προετοιμασία, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Έτσι δεν είναι;

«Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς. Είμαστε στην προετοιμασία. Τέσσερα παιδιά ενσωματωθήκαμε αργότερα και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα για την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά. Θεωρώ ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και συνεχίσουμε… η ομάδα ακόμη προετοιμάζεται και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ακόμα».

Πολύ νωρίς στη σεζόν, ξεκινάτε με παιχνίδι… από εκεί που τελειώσατε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Καλό είναι αυτό ή κακό, πως το σκέφτεστε;

«Θεωρώ πως δεν είναι έτοιμη καμία ομάδα. Κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να προετοιμάζεται και να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το επόμενη της παιχνίδι και το επόμενο μας είναι με τον Παναθηναϊκό. Κακά τα ψέματα, κρίνεται ένας τίτλος και το θέλουμε πολύ και εμείς και αυτοί».

Σας φοβίζει το γεγονός ότι ξεκινήσατε με ατυχίες;

«Οι απουσίες τους είναι πολύ μεγάλες και του Τρεμέλ, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, αλλά και του Ιωάννη, που η ομάδα τον υπολογίζει πολύ φέτος, καθώς έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά παιδιά που θα προσπαθήσουν να αναπληρώσουν το κενό τους και να πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται και όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να μην φανεί τόσο πολύ η απουσία τους».

Τι παραπάνω πρέπει να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό με βάση τις προσθήκες που έχουν γίνει;

«Θεωρώ ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς. Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι αρκετά έμπειροι και ξέρουν που βρίσκονται και έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Οι απαιτήσεις παραμένουν πολύ υψηλές για όλους μας, αλλά από εκεί και πέρα μέσω των αποτελεσμάτων έρχονται οι χαρές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024