Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ανοίγει η αυλαία στο «Nick Galis Cup» στο Αλεξάνδρειο

H ώρα για το τουρνουά «Nick Galis Cup» έφτασε. Το Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο  θα τιμηθείν ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ, με μεγάλες μάχες στο παρκέ ανάμεσα στις 4 ομάδες της διοργάνωσης, Αρη, Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.

H ώρα για το τουρνουά «Nick Galis Cup» έφτασε. Το Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο θα τιμηθείν ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ, με μεγάλες μάχες στο παρκέ ανάμεσα στις 4 ομάδες της διοργάνωσης, Αρη, Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.

Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα στις 5.55 μ.μ. με την είσοδο της Μπάνβιτ στο παρκέ του «Nick Galis Hall», ενώ 5 λεπτά μετά (6 μ.μ.) στο γήπεδο θα μπει ο Αρης. Στις 6.20 μ.μ. θα προβληθεί ένα 5λεπτο βίντεο-αφιέρωμα στον «γκάνγκστερ» και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρη Αρβανίτη, και φυσικά το τιμώμενο πρόσωπο, τον Νίκο Γκάλη.

Στις 6.45 μ.μ. θα γίνει το τζάμπολ στο πρώτο ματς της ημέρας (Αρης – Μπάνβιτ).
Το πρόγραμμα της «υπόκλισης» στον θεό του μπάσκετ

Στο ημίχρονο θα βραβευτούν στο πλαίσιο των εορτασμών για τον ένα αιώνα ζωής του συλλόγου, ο γηραιότερος εν ζωή μπασκετμπολίστας του Αρη, Αστέριος Γούσιος, ο γηραιότερος υπάλληλος του συλλόγου, Σόλων Υψηλάντης και ο παράγοντας των «κίτρινων» Πέτρος Ράσογλου.

Μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα Αρης – Μπάνβιτ, ο αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «CHARITY IDOLS», Θόδωρος Σουρβάλας, θα παραλάβει, παρουσία του Νίκου Γκάλη, μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών των ομάδων.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα δείξει τον σεβασμό της ομάδας και της οικογένειας Γιαννακόπουλου προς τον Νίκο Γκάλη και θα τον βραβεύσει για την προσφορά του.

Στις 9 μ.μ. θα γίνει το τζάμπολ στον δεύτερο ημιτελικό (Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. θα γίνει ο μικρός τελικός της διοργάνωσης.

Στο ημίχρονο θα γίνει διαγωνισμός τριπόντων και σουτ, ενώ μετά τη λήξη θα γίνει ένας δεκάλεπτος αγώνας με αθλητές του προπαιδικού τμήματος του Αρη. Στις 9 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός και στις 11 μ.μ. θα πέσει η αυλαία με την τελετή λήξης και τις απονομές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024