Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τιμή και σεβασμός στον Γκάλη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τιμή και σεβασμός στον Γκάλη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Στην ανεκτίμητη προσφορά του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ, αναφέρθηκε με σημερινή του δήλωση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι «πράσινοι» συμμετέχουν στο τουρνουά "Nick Galis Cup", στο περιθώριο του οποίου θα τιμήσουν και τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Στην ανεκτίμητη προσφορά του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ, αναφέρθηκε με σημερινή του δήλωση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι «πράσινοι» συμμετέχουν στο τουρνουά «Nick Galis Cup», στο περιθώριο του οποίου θα τιμήσουν και τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Τη βράβευση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού θα κάνει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, αφού το «βαρύ» επαγγελματικό πρόγραμμα του κ. Γιαννακόπουλου δεν του επέτρεψε να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό και δεν γνωρίζει τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης. Χάρη σ’ εκείνον χιλιάδες ανθρώπων ασχολήθηκαν με το μπάσκετ ενώ κατέκτησε δικαίως την αναγνώριση και τον σεβασμό φίλων κι αντιπάλων.

Στον Νίκο Γκάλη αξίζουν μόνο τιμές και σεβασμός και από την πλευρά μας δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στην ΚΑΕ Άρης για την εξαιρετική πρωτοβουλία της να διοργανώσει αυτό το τουρνουά το οποίο ευχόμαστε να γίνει θεσμός.

Ως Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε παρόντες και ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού κι αναγνώρισης να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που αγαπάμε αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα», ήταν η δήλωση του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024