Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυνατά τεστ για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη

Δυνατά τεστ για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη

Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού τη Δευτέρα, για την Κωνσταντινούπολη όπου θα λάβει μέρος στο «Gloria Cup».

Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού τη Δευτέρα, για την Κωνσταντινούπολη όπου θα λάβει μέρος στο «Gloria Cup».

Την Τρίτη την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Στράτου Περπέρογλου και την Πέμπτη τη Μάλαγα του Κώστα Βασιλειάδη, ενώ την Παρασκευή μία εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ερυθρού Αστέρα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε «πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας. «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά».

Όσο για τους τραυματισμούς των Ντάρντεν και Παπαπέτρου και εάν υπάρχει σκέψη να αποκτηθεί άλλος παίκτης σε αυτή τη θέση, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο “3”, ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε πως «σίγουρα είναι ένα τουρνουά με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, η φιλοσοφία ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, έχουν αλλάξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία πρέπει να κατανοήσουν και οι νέοι παίκτες. Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Σε ό,τι αφορά τη δική του φυσική κατάσταση και εάν κατάφερε να ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, ο 29χρονος φόργουορντ απάντησε πως «ο κόουτς μου έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια, όσο μπόρεσα να ξεκουραστώ αυτές τις ημέρες ξεκουράστηκα και πλέον είμαι με το μυαλό και το σώμα στην προετοιμασία της ομάδας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024