Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΕΑ αποφάσισε την παραμονή του Πανιωνίου στην Α1

Η ΕΕΑ αποφάσισε την παραμονή του Πανιωνίου στην Α1

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να δώσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 στην ΚΑΕ Πανιώνιος με ψήφους 4-3. Ο Ηλίας Λιανός ήταν «παρών» στα γραφεία της ΕΕΑ δηλώνοντας πως έχει την εγγυητική των 100.000 ευρώ και έναν πλήρη φάκελο, ο οποίος θα έπρεπε ωστόσο να έχει κατατεθεί μαζί με την εγγυητική την περασμένη εβδομάδα οπότε και έληγε η προθεσμία.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να δώσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 στην ΚΑΕ Πανιώνιος με ψήφους 4-3.

Ο Ηλίας Λιανός ήταν «παρών» στα γραφεία της ΕΕΑ δηλώνοντας πως έχει την εγγυητική των 100.000 ευρώ και έναν πλήρη φάκελο, ο οποίος θα έπρεπε ωστόσο να έχει κατατεθεί μαζί με την εγγυητική την περασμένη εβδομάδα οπότε και έληγε η προθεσμία.

Οι άνθρωποι της ΕΕΑ άκουσαν τον κ.Λιανό και αποφάσισαν να εξετάσουν τον φάκελο, και με ψήφους 4-3 τον ενέκριναν και «κράτησαν» τον Πανιώνιο στην Α1.

Πάντως, αναμένονται αντιδράσεις από τους ανθρώπους της ΚΑΕ Καβάλα που βρίσκονταν επίσης στα γραφεία της ΕΕΑ για να ζητήσουν προθεσμία ώστε να καταθέσουν τον δικό τους φάκελο και τελικά έφυγαν άπραγοι.

Εμφανίζονται δε αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν την απογοήτευσή τους αφού θεωρούν πως η έγκριση του φακέλου της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι άκυρη αφού είναι εκπρόθεσμη. Αντιδράσεις αναμένονται και στην Α2 και συγκεκριμένα από τον Ιωνικό Νικαίας που θα ανέβαινε από την Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή ανακαλεί, κατά πλειοψηφία, την από 22.09.2014 απόφασή της και χορηγεί, κατόπιν εξέτασης του φακέλου, πιστοποιητικό στην ΚΑΕ Πανιώνιος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024