Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανακοίνωση ΟΣΦΠ και... απάντηση του ΠΑΟ

Νέα ανακοίνωση ΟΣΦΠ και… απάντηση του ΠΑΟ

Ο... χαρτοπόλεμος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση που απαντά σε αυτή των Πρασίνων, η οποία απαντούσε στην πρώτη των Πειραιωτών, και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα και σε αυτή... Στην τελευταία τους, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι «ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιφρονεί συστηματικά τις αποφάσεις των αθλητικών αρχών και της δικαιοσύνης», ενώ οι Πράσινοι απάντησαν ότι «τα παιδία παίζει...».

Ο… χαρτοπόλεμος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση που απαντά σε αυτή των Πρασίνων, η οποία απαντούσε στην πρώτη των Πειραιωτών.

Στην τελευταία τους, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι «Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιφρονεί συστηματικά τις αποφάσεις των αθλητικών αρχών και της δικαιοσύνης» και ότι «Ο τελευταίος που δικαιούται να επικαλείται την νομιμότητα είναι αυτός που την παραβιάζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο τελευταίος που δικαιούται να επικαλείται την νομιμότητα είναι αυτός που την παραβιάζει.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιφρονεί συστηματικά τις αποφάσεις των αθλητικών αρχών και της δικαιοσύνης με αποκορύφωμα την απόφαση της Ε.ΦΙ.Π, που ενώ είναι εκτελεστή από τον περασμένο Ιούλιο δεν έχει γίνει ακόμη σεβαστή.

Πρέπει να δοθεί τέλος σε φαινόμενα τέτοια που διαβρώνουν και υποβιβάζουν τους θεσμούς και αυτό ακριβώς το αυτονόητο επεσήμανε με την προηγούμενη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Άμεση απάντηση από τον Παναθηναϊκό…

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην νέα ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων:

«Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει να αναφέρει τα εξής: Τα παιδία παίζει… Έχουμε και σοβαρότερες δουλειές ν’ ασχοληθούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024