Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελίες Αγγελόπουλων στη media day του ΟΣΦΠ

Καταγγελίες Αγγελόπουλων στη media day του ΟΣΦΠ

Ο «πόλεμος» μεταξύ των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που εστιάζεται κυρίως στα πρόσωπα των διοικητικών ηγετών τους, συνεχίστηκε την Τετάρτης από τη Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ! Εκεί, οι αδερφοί Αγγελόπουλου επιτέθηκαν ανοιχτά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο κατηγόρησαν για αλητεία, φοροδιαφυγή, ντόπινγκ, μπράβους, ενώ μίλησαν και για εμπλοκή του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ σε υποθέσεις παράνομου στοιχηματισμού, όπως στην Μαλαισία.

Ο «πόλεμος» μεταξύ των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που εστιάζεται κυρίως στα πρόσωπα των διοικητικών ηγετών τους, συνεχίστηκε την Τετάρτης από τη Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ! Εκεί, οι αδερφοί Αγγελόπουλου επιτέθηκαν ανοιχτά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο κατηγόρησαν για αλητεία, φοροδιαφυγή, ντόπινγκ, μπράβους, ενώ μίλησαν και για εμπλοκή του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ σε υποθέσεις παράνομου στοιχηματισμού, όπως στην Μαλαισία.

Και όλα αυτά, την ημέρα που υποτίθεται ότι ήταν αφιερωμένη στην επίσημη παρουσίαση των Πειραιωτών, εν όψει των επίσημων ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετέδωσε μέσω live streaming από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της στο Youtube, τη φωτογράφηση και τη συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε για να «εξεταστούν» οι παίκτες και ο κόουτς, Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά τελικά τη… μονοπώλησε η διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Η ομάδα έχει ενισχυθεί, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Πέρσι κατά την επιστροφή από τη Μαδρίτη, δηλώσαμε ότι ήταν μια στάση. Συνεχίζουμε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Παλεύουμε για την ομάδα, βάζουμε εκατομμύρια μόνο γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

«Τοποθετούμαστε για πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει, επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που είναι και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;».

«Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω! Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα και να γράφουμε τα δικά μας!».

Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτησή μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα! Τι θέλει; Δεν πρέπει να μας πει; Μπήκε στο αρχείο η υπόθεση του με τον στοιχηματισμό στη Μαλαισία; Ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στη Μαλαισία. Το να μένουν σκιές δεν ευνοεί κανέναν! Δεν είναι πόλεμος ανακοινώσεων. Υπάρχει ουσία από πίσω…».

«’Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ… Δεν βλέπουμε να γίνεται στην υπάρχουσα μορφή. Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ!!! Εκτός αν ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο και αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο ώστε να μην μιλάει κανείς».

«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει κερδοφόρο ισολογισμό, εμείς πάλι όχι. Πληρώνουμε αναλογούντες φόρους, φόρο στην επιτροπή ανταγωνισμού κλπ. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει βρει μια άλλη πατέντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένουμε να έχουν και δεύτερο κερδοφόρο ισολογισμό! Το πως καταφέρνει ο Γιαννακόπουλος κι έχει θετικό ισολογισμό στο ελληνικό μπάσκετ, δεν μπορώ να το καταλάβω!».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις. ‘Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και στην Πόλη, και στο Λονδίνο. Πήγαμε στο Βερολίνο και στο Παρίσι. Σίγουρα μάθαμε πράγματα, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Θέλουμε να ξαναείμαστε σε Final Four και τίτλους στην Ελλάδα. Έστω και όπως έχει το σύστημα εδώ. Μακάρι να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο σε όλα τα παιχνίδια. Να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε αντοχές για αυτά που θέλουμε να κάνουμε».

«Είναι καλό ότι θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, τόσο νωρίς. Θα δούμε από νωρίς τι γίνεται στην Ελλάδα, ποιος είναι καλύτερος. Επίσης είναι καλό ότι το ματς θα γίνει τώρα και δεν θα παίξουμε τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό. Περιμένουμε ακόμα τις προσκλήσεις από τον Γιαννακόπουλο για τους τελικούς στο Ελληνικό! Ας γίνει στην επαρχία να χαίρεται ο Βασιλακόπουλος!»

Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Το σκεπτικό είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στον δρόμο που βαδίζει τα τελευταία χρόνια. Να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και να κερδίζει τίτλους στην Ελλάδα. Προσθέσαμε αθλητικότητα, ενέργεια και εμπειρία. Συλλέξαμε καλές πληροφορίες για τους νέους μας παίκτες. Είχαμε μια δύσκολη περσινή χρονιά. Οι παίκτες μας έγιναν ανάρπαστοι μετά τις δυο σερί Ευρωλίγκες. Αναγκαστήκαμε πέρσι να αλλάξουμε επτά παίκτες. Φέτος κάναμε μόνο τρεις προσθαφαιρέσεις. Το υλικό μας είναι έτοιμο για να ανταποκριθεί.

Δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα την κλήρωση του Κυπέλλου. Φέτος διαφορετικές συγκυρίες. Το ματς είναι νωρίς, το ΟΑΚΑ θα είναι χωρίς κόσμο. Είναι ένας τίτλος και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Τώρα, το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος είναι ένα θέμα, Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα γίνεται.

Ήταν μια σημαντική κατάσταση που διαμορφώθηκε με τις απουσίες των Παπαπέτρου, Ντάρντεν. Στερεί από την ομάδα μας δυο σημαντικούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Ματ σε αυτή τη θέση. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό. Ο Τρεμέλ δεν θα αργήσει. Θα λείψει από 2-3 επίσημα παιχνίδια».

Βασλιλης Σπανούλης:

«Να ευχηθούμε πάνω από όλα υγεία στην ομάδα. Χωρίς μεγάλα λόγια, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήταν τρελό να ήταν έτοιμη η ομάδα από τώρα. Όμως βελτιωνόμαστε συνεχώς και ίσως βιαζόμαστε λίγο παραπάνω επειδή υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη μετά το Δεκέμβριο, στο Top 16

»Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ξέρουμε πως πέρσι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, υπάρχουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Τους θέλουμε για να μας δίνουν δύναμη με τη φωνή τους και την υποστήριξή τους. Τους χρειαζόμαστε πραγματικά».

Ματ Λοτζέσκι:

«Είμαστε όλοι άνετοι μεταξύ μας, έχουμε καλύτερη χημεία, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλύτερα και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν και να δούμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Ανδρέας Χριστοδούλου:

«Είμαι έτοιμος 100%, έχουμε δύο φιλικά και μετά ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να έχουμε υγεία και να μην έχουμε άλλο τραυματισμό. Επίσης επιθυμώ ο κόσμος μας να είναι στις χαρές μαζί αλλά και στις λύπες αν και θέλω να πιστεύω πως δε θα είναι πολλές αυτές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024