Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ιβάνοβιτς επιβεβαίωσε για Μπλουμς, o Διαμαντίδης ξεκαθάρισε ότι το φάιναλ φορ δεν είναι στόχος

Ο Ιβάνοβιτς επιβεβαίωσε για Μπλουμς, o Διαμαντίδης ξεκαθάρισε ότι το φάιναλ φορ δεν είναι στόχος

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια της Media Day του Παναθηναϊκού. O τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ραντεβού κόντρα στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε ότι ο Μπλουμς θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Νέλσον και αποκάλυψε ότι το «τριφύλλι» αναζητά παίκτη για τη θέση του σέντερ. Παράλληλα ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος δεν έχει τρεις στόχους «το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα δεν είναι στόχος μας»...

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια της Media Day του Παναθηναϊκού. O τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ραντεβού κόντρα στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε ότι ο Μπλουμς θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Νέλσον και αποκάλυψε ότι το «τριφύλλι» αναζητά παίκτη για τη θέση του σέντερ.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής κιαι συνέχισε αναφερόμενος στον Μπλουμς: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση «1» αλλά και στη θέση «2». Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό απάντησε: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει πολύ τον Παναθηναϊκό μέσα στην προετοιμασία, όμως σύμφωνα με τον Ιβάνοβιτς το μεγάλο πρόβλημα των «πρασίνων» είναι άλλο. «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Όσο για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του είπε: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».

Διαμαντίδης: Το φάιναλ φορ δεν είναι στόχος μας

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στην media day του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα οριοθέτησε τους στόχους του στη διοργάνωση.

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα νέα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας», τόνισε ο αρχηγός του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το Final 4 αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, να καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο είπε:

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που είναι χρόνια στην Ευρώπη, δεν θέλω να κάνω καμία συγκρίσει με Ομπράντοβιτς ή Πεδουλάκη» και κατέληξε για το θέμα του συμβολαίου του:

«Δεν έχει γίνει κουβέντα για επέκταση. Σκέφτομαι ότι φέτος θα τα δούμε όλα εν καιρώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024