Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέα επεισόδιο στην κόντρα Αγγελόπουλων - Γιαννακόπουλου

Nέα επεισόδιο στην κόντρα Αγγελόπουλων – Γιαννακόπουλου

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των αδελφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με προσωπική τους δήλωση, χαρακτηρίζουν τον ομολογό τους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «εθισμένο σε παράνομες πρακτικές βάσει των οποίων χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας του κατά αυτών». Ιδιαίτερα καυστική ήταν και η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακοπουλου στην παραπάνω ανακοίνωση, με βαρύς χαρακτηρισμούς για τα αδέλφια αλλά και την οικογένεια Αγγελόπουλου.

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των αδελφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με προσωπική τους δήλωση, χαρακτηρίζουν τον ομολογό τους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «εθισμένο σε παράνομες πρακτικές βάσει των οποίων χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας του κατά αυτών». Η συγκεκριμένη δήλωση δεν δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Να αναφερθεί ότι δημοσίευμα ιστοσελίδας των συμφερόντων του κ.Γιαννακόπουλου άφηνε υπονοούμενα για φοροδιαφυγή των αδελφών Αγγελόπουλων.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Συνεπής και εθισμένος στις παράνομες πρακτικές του, ο Δ. Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω του newsbomb και των λοιπών κίτρινων ιστοσελίδων που ελέγχει και κατευθύνει για να μας εμφανίσει ως τάχα φοροφυγάδες που έχουμε ζημιώσει (!) το Ελληνικό Δημόσιο με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο εθισμός, όμως έχει παρενέργειες και οδηγεί σε φαιδρότητες.
Γιατί, απλούστατα, τα «στοιχεία» που επικαλείται ως δήθεν θησαυρό αποκαλύψεων δεν είναι παρά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν και ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από πρόσωπο το οποίο ήδη έχει καταδικασθεί με την ανώτατη ποινή κάθειρξης (10 ετών) για απάτες σε βάρος του πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλου.

Τα συμπτώματα και αποτελέσματα της χρήσης είναι γνωστά. Δεν μας εκπλήσσει που ένας δειλός συκοφάντης προσφεύγει σε έναν απατεώνα επιχειρώντας να μας πλήξει με ανύπαρκτες κατηγορίες. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η απύθμενη θρασύτητα τόσο του Δ. Γιαννακόπουλου όσο και των εκδικητικών υποβολέων του.

Αντί ο έκπτωτος Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση και τους ισολογισμούς της, προσπαθεί άτεχνα να αντιστρέψει την πραγματικότητα σε βάρος μας, χρησιμοποιώντας (παράνομα) το περιεχόμενο μιας δικογραφίας για την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί οριστικά.

Οι χειριστές της δικογραφίας, που τώρα έχουν σπεύσει στο πλευρό του Δ. Γιαννακόπουλου ασφαλώς γνώριζαν ότι η διαδρομή της οικογένειας μας είναι αδιάστικτη και δεν μπορούν να την αγγίξουν αυτά τα «στοιχεία». Εάν ο αφελής Δ. Γιαννακόπουλος προσποιείται ότι το αγνοεί, τότε είναι καιρός να το πληροφορηθεί πανηγυρικά, έστω και στις αίθουσες των δικαστηρίων, που τείνουν να εξελιχθούν στον φυσικό του χώρο».

Καυστική απάντηση από τον Δ.Γιαννακόπουλο

Ιδιαίτερα καυστική ήταν και η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακοπουλου στην παραπάνω ανακοίνωση, με βαρύς χαρακτηρισμούς για τα αδέλφια αλλά και την οικογένεια Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Συμφωνούμε μαζί τους… Η διαδρομή και ο πλουτισμός της οικογένειας Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της κατοχής είναι στοιχεία γνωστά σε όλους τους Έλληνες, σε αντίθεση φυσικά με την αψεγάδιαστη διαδρομή και την διαρκή κοινωνική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, ποτέ δεν συζητάς με έναν βλάκα, διότι είναι ανίκητος και θα σε κερδίσει λόγω πείρας (φανταστείτε με δύο)… ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΟΣ με τους εθισμένους στην ήττα, στη συκοφαντία, στις ύβρεις, στη λασπολογία, στη βλακεία, στις ανακοινώσεις, στις δηλώσεις ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ραντεβού στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο παρκέ και κατ’ επέκταση στην πίστα όπου θα συνεχίσω να σας χτυπάω παλαμάκια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024