Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσουχτερό πρόστιμο και τρεις αγωνιστικές στην ΚΑΕ Αρης

Τσουχτερό πρόστιμο και τρεις αγωνιστικές στην ΚΑΕ Αρης

Τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα αναγκαστεί να δώσει ο Αρης και παράλληλα να πληρώσει πρόστιμο 17300 ευρώ, ως συνέπεια της διακοπής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 18 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως οι πόρτες του Αλεξανδρείου θα είναι κλειστές για το κοινό στις αναμετρήσεις κόντρα σε Κηφισιά, Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα αναγκαστεί να δώσει ο Αρης και παράλληλα να πληρώσει πρόστιμο 17.300 ευρώ, ως συνέπεια της διακοπής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 18 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη άδειων πλαστικών μπουκαλιών νερού, αναπτήρων και κερμάτων), πρόστιμο 2.000,00 ευρώ,

β) για ρίψη αντικειμένων επικινδύνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών κλπ. εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 8.000,00 ευρώ,

γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυροδότηση πυρσών και καπνογόνου στην κερκίδα), πρόστιμο 1.800,00 ευρώ,

δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 2.500,00 ευρώ και

ε) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή αποκλεισμού δυο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 3.000,00 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΠΑΟΚ της 18-10-2014».

Αυτό σημαίνει πως οι πόρτες του Αλεξανδρείου θα είναι κλειστές για το κοινό στις αναμετρήσεις κόντρα σε Κηφισιά, Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ.

Στο ΑΣΕΑΔ οι «κίτρινοι»

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως θα επιδιώξει τη μείωση της τιμωρίας, προσφεύγοντας σε δεύτερο βαθμό, ενώ παράλληλα περιμένει και τη δικαίωση από την ένσταση που κατέθεσε, που σημαίνει τη συνέχιση της αναμέτρησης από το σημείο που διεκόπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., παρότι ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε τη μη επιβολή αφαίρεσης βαθμών, θεωρεί ότι η ποινή που της επιβλήθηκε (τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 17.300 ευρώ) για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι εξοντωτική και ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, επιδιώκοντας τη μείωσή της.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση που κατέθεσε για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και περιμένει τη δικαίωσή της, ήτοι τη συνέχιση της αναμέτρησης από το σημείο που αυτή διακόπηκε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024