Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρω πως ήρθα στη βασίλισσα της Ελλάδας» είπε Ινγκλις

«Ξέρω πως ήρθα στη βασίλισσα της Ελλάδας» είπε Ινγκλις

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, τον Καρλ Ίνγκλις, παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. «Το σκοράρισμα είναι το δυνατό σημείο μου, αλλά θα βοηθήσω την ΑΕΚ τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά την λένε βασίλισσα της Ελλάδας,» δήλωσε ο Καναδός διεθνής σούτινγκ γκαρντ.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, τον Καρλ Ίνγκλις, παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

«Το σκοράρισμα είναι το δυνατό σημείο μου, αλλά θα βοηθήσω την ΑΕΚ τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά την λένε βασίλισσα της Ελλάδας,» δήλωσε ο Καναδός διεθνής σούτινγκ γκαρντ.

Ο 32άχρονος γκαρντ δεν ήρθε πάντως σε μία άγνωστη γι’ αυτόν κατάσταση: «Ξέρω αρκετά πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, το παρελθόν της. Για το ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω πολλά. Είχα παίξει και παλαιότερα στην Ευρωλίγκα εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και είναι πρόκληση για μένα να συμμετάσχω σε αυτό».

Στην επάνοδό της στην Α1 φέτος, όμως η ΑΕΚ δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τον Ινγκλις να καταθέτει επ΄ αυτού:
«Αρχικά, αυτό ήταν ένα πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις. Έχω παίξει πολλά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά εδώ ξεκινάμε κάτι καινούριο. Έρχομαι να αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο παρακολουθεί πολύς κόσμος. Είναι πρόκληση για μένα. Μακάρι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αποτελώ κι εγώ κομμάτι της ομάδας».

Σχετικά με τους προσωπικούς στόχους του, ο έμπειρος γκαρντ σχολίασε: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να διακριθώ τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Φάνηκε ενημερωμένος και για τους φιλάθλους, όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά της Ελλάδας και για τον θερμό τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουν την αγάπη τους στο σύλλογο της αρεσκείας τους:
«Ξέρω ότι οι Έλληνες οπαδοί βγάζουν ενέργεια. Και οι οπαδοί της ΑΕΚ γνωρίζω ότι είναι αρκετά «τρελοί». Ξέρω ότι βγάζουν ενέργεια και ενθουσιασμό. Ελπίζω να τους προσθέσω και εγώ ενέργεια με την εμφάνισή μου την Δευτέρα».

Τη Δευτέρα, λοιπόν στις 3 Νοεμβρίου (19:00), ο Καρλ Ινγκλις θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Α1. Όταν ρωτήθηκε, για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και το βαθμό ετοιμότητάς του, ο Ινγκλις απάντησε: «Θα δούμε τη Δευτέρα τι θα γίνει. Τα τελευταία μου παιχνίδια ήταν φέτος το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα του Καναδά. Από φυσική κατάσταση είμαι καλά. Αγωνιστικά θα φανεί τη Δευτέρα σε τι κατάσταση είμαι. Όμως είμαι σίγουρος ότι καθημερινά θα βελτιώνομαι, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, αφού ο αντίπαλός μας είναι μία ισχυρή ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024