Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι Αγγελόπουλοι παρουσίασαν τον Σφαιρόπουλο στο Λιμάνι

Οι Αγγελόπουλοι παρουσίασαν τον Σφαιρόπουλο στο Λιμάνι

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΣΕΦ και παρουσίασαν στην ομάδα το νέο τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00). «Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα», είπε ο Έλληνας κόουτς στους παίκτες.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΣΕΦ και παρουσίασαν στην ομάδα το νέο τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00).

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σήμερα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο προπονητής μας. Έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Να τον στηρίξουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ως προπονητής του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα σ΄αυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο μας προπονητή. Πιστεύουμε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή και αμέσως θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να πάμε καλά. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε, έγινε. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας και ό,τι έχει γίνει. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και δεν έχει αλλάξει τίποτα στους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Μίλαν (σ.σ. Τόμιτς) που στις δύσκολες αυτές στιγμές, έπιασε το τιμόνι του Ολυμπιακού στα χέρια του με άριστο τρόπο και θα συνεχίσει βέβαια να είναι μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πριν την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ομάδας: «Είναι μεγάλη τιμή για έναν προπονητή να υπηρετεί μία ομάδα της εμβέλειας του Ολυμπιακού. Γι΄αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους της ομάδας κ.κ. Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την ομάδα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Με πολλή δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

UEFA: Μόνο οι αρχηγοί θα επιτρέπεται να μιλούν με τους διαιτητές στο Euro 2024

Η UEFA αποφάσισε να επιτρέπει μόνο στους αρχηγούς των ομάδων να μιλούν στους διαιτητές στο επερχόμενο Euro.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024