Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο ο Σφαιρόπουλος, νοκ άουτ και ο Κατσίβελης

Στο νοσοκομείο ο Σφαιρόπουλος, νοκ άουτ και ο Κατσίβελης

Υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς θα αγωνιστεί την Κυριακή (17:00) ο Ολυμπιακός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», απέναντι στο Ρέθυμνο, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αναλάβει και πάλι καθήκοντα πρώτου προπονητή, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με ελαφριά λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς θα αγωνιστεί την Κυριακή (17:00) ο Ολυμπιακός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», απέναντι στο Ρέθυμνο, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αναλάβει και πάλι καθήκοντα πρώτου προπονητή, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με ελαφριά λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο Τόμιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος έμεινε και αυτός στην Αθήνα, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε και πάλι στον αριστερό καρπό κατά τη σημερινή προπόνηση.

Ο Έλληνας γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, ο Κατσίβελης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024