Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιπλήξεις και πρόστιμο σε ΚΑΕ και Αγγελόπουλους

Επιπλήξεις και πρόστιμο σε ΚΑΕ και Αγγελόπουλους

Με αυστηρές επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για δηλώσεις τους κατά την παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν, την 1η Οκτωβρίου, στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, το πρόστιμο των 2.000 ευρώ αφορά την ΚΑΕ Ολυμπιακός, λόγω δυσμενών κρίσεων των ιδιοκτητών της, ενώ με 2.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε προσωπικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για δηλώσεις του κατά τη «media day» των «ερυθρόλευκων».

Με αυστηρές επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για δηλώσεις τους κατά την παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν, την 1η Οκτωβρίου, στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, το πρόστιμο των 2.000 ευρώ αφορά την ΚΑΕ Ολυμπιακός, λόγω δυσμενών κρίσεων των ιδιοκτητών της, ενώ με 2.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε προσωπικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για δηλώσεις του κατά τη «media day» των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, στην απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

«Επιβάλλεται: 1) Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, κατά την συνέντευξη Τύπου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 1-10-2014, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€.

2) Στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατ την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, έγγραφη επίπληξη και 3) Στον Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατά την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, αυστηρή έγγραφη επίπληξη, με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της παρούσας δηλώσεων που δημοσιεύθηκαν, και πρόστιμο 2.000,00€».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024