Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την  απόκτηση του Χότζιτς ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα

Την απόκτηση του Χότζιτς ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα

Την απόκτηση του Άντναν Χότζιτς ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, στη θέση του Νεμάνια Μίλκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του. Ο 26χρονος Βόσνιος φόργουορντ στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα και στόχος του είναι να κερδίζει...

Την απόκτηση του Άντναν Χότζιτς ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, στη θέση του Νεμάνια Μίλκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του. Ο 26χρονος Βόσνιος φόργουορντ στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα και στόχος του είναι να κερδίζει…

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Βόσνιου Adnan Hodzic που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Ο ύψους 2.04 Hodzic την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Al Arabi στο Κατάρ έχοντας σε 16 παιχνίδια 20.9 πόντους μ.ο. και 10.3 ριμπάουντ.

Ο Adnan Hodzic είναι απόφοιτος του Lipscomb University με τα χρώματα του οποίου στο NCAA διακρίθηκε ιδιαίτερα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο αφού ανάμεσα στα άλλα ανακηρύχτηκε καλύτερος παίκτης της Περιφέρειας Atlantic Sun το 2010 αλλά και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κολλεγίου.

Ο Hodzic μετά την αποφοίτηση του αγωνίστηκε στην Γερμανία με τους Walter Tigers και στην Ελεβετία με την Monthey ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο νέος παίκτης των Τρικάλων BC Aries έφτασε το πρωί της Πέμπτης στα Τρίκαλα και υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ομάδας Ευθύμη Ρεντζιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κερδίζω, να περνάω καλά και πάνω απ’ όλα θα κάνω ότι χρειάζεται για να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στην ομάδα. Είναι προφανές ότι θα συμμετάσχω σε μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα με ομάδες που είναι κορυφαία ονόματα στην Ευρώπη. Το στυλ του παιχνιδιού μου είναι να παίζω δυνατά, με καρδιά και θέλω να κερδίζω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024