Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκπληξη της ΑΕΚ στην Κηφισιά, πρώτη νίκη ο Πανιώνιος, ήττα για τον Άρη

Έκπληξη της ΑΕΚ στην Κηφισιά, πρώτη νίκη ο Πανιώνιος, ήττα για τον Άρη

Αήττητη με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Κηφισιά κερδίζοντας την τοπική ομάδα (ΑΕ Νέας Κηφισιάς - ΑΕΚ 75-80) και έδειξε σημάδια ανάκαμψης μετά το κακό ξεκίνημα της στη σεζόν. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Άρη στον αγώνα, στο κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall», απέναντι στον πολύ καλό Κολοσσό Ρόδου (Άρης - Κολοσσός Ρόδου 65-77). Στους υπόλοιπους αγώνες σημαντικό διπλό πέτυχε το Ρέθυμνο στην Ελευσίνα, απέναντι στον τοπικό Πανελευσινιακό (Πανελευσινιακός - ΑΓΟ Ρεθύμνου 70-80), ενώ ο Απόλλωνας υπερασπίστηκε με σχετική δυσκολία της έδρα του νικώντας τα Τρίκαλα (Απόλλων Πατρών - Τρίκαλα 83-70). Τέλος την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος στη Νέα Σμύρνη κέρδισε τον Κόροιβο (Πανιώνιος - Κόροιβος Αμαλιάδας 74-69).

Αήττητη με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Κηφισιά κερδίζοντας την τοπική ομάδα (ΑΕ Νέας Κηφισιάς – ΑΕΚ 75-80) και έδειξε σημάδια ανάκαμψης μετά το κακό ξεκίνημα της στη σεζόν.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Άρη στον αγώνα, στο κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall», απέναντι στον πολύ καλό Κολοσσό Ρόδου (Άρης – Κολοσσός Ρόδου 65-77).

Στους υπόλοιπους αγώνες σημαντικό διπλό πέτυχε το Ρέθυμνο στην Ελευσίνα, απέναντι στον τοπικό Πανελευσινιακό (Πανελευσινιακός – ΑΓΟ Ρεθύμνου 70-80), ενώ ο Απόλλωνας υπερασπίστηκε με σχετική δυσκολία της έδρα του νικώντας τα Τρίκαλα (Απόλλων Πατρών – Τρίκαλα 83-70).

Τέλος την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος στη Νέα Σμύρνη κέρδισε τον Κόροιβο (Πανιώνιος – Κόροιβος Αμαλιάδας 74-69).

Την Κυριακή το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Την Κυριακή (23/11, 12:30) διεξάγεται το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βρίσκεται για πρώτη φορά αντίπαλος της πρώην ομάδας του, ως πρώτος προπονητής των «ερυθρόλευκων» και ενώ έχει διατελέσει τόσο βοηθός, όσο και πρώτος προπονητής (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2000-2001) στο «Δικέφαλο του Βορρά» την περίοδο 1997-2005.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός μετρά μία ήττα (από την ΑΕ Νέας Κηφισιάς) σε έξι αγώνες, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σε τέσσερις αγώνες βάσει βαθμολογικού πίνακα. Στην ουσία, όμως μετρά και μία 5η νίκη (επί του Άρη όταν ο μεταξύ τους αγώνας διεκόπη) η οποία θα προστεθεί όταν τελειώσουν οι τυπικές νομικές διαδικασίες, ενώ έχει αναβληθεί και ο αγώνας του με τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Το αποτέλεσμα, λοιπόν του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μπορεί να επηρεάσει την κατάταξη στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Για τους γηπεδούχους δεδομένη είναι η απουσία του Δημήτρη Κατσίβελη (οστικό οίδημα στον καρπό), την ώρα που Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου βρίσκονται επίσης στα «πιτς».

Την ίδια ημέρα (23/11, 17:30), ο αήττητος σε 5 αγώνες, Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον ΚΑΟ Δράμας, στο ΟΑΚΑ, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Ευρωλίγκα φέτος, επί της Τουρόβ Ζγκόρζελετς στην Πολωνία, χθες. Ο Αντώνης Φώτσης που είχε παρουσιάσει γαστρεντερικές διαταραχές και δεν ταξίδεψε στην Πολωνία, αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας.

Σε αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πανελευσινιακός-ΑΓΟ Ρεθύμνου 70-80
Πανιώνιος-Κόροιβος Αμαλιάδας 74-69
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 65-77
Απόλλων Πατρών-Τρίκαλα 83-70
ΑΕ Νέας Κηφισιάς-ΑΕΚ 75-80

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 23/11
Παναθηναϊκός-ΚΑΟ Δράμας 23/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 7 αγώνες)
Ολυμπιακός 11 -6αγ.
ΑΕ Νέας Κηφισιάς 11
Ρέθυμνο 11
Παναθηναϊκός 10 -5αγ.
Άρης 10 -6αγ.
Κόροιβος Αμαλιάδας 10
Απόλλων Πατρών 10
Κολοσσός Ρόδου 10
ΑΕΚ 10
Πανελευσινιακός 9
Τρίκαλα 9
ΠΑΟΚ 8 -4αγ.
ΚΑΟ Δράμας 8 -6αγ.
Πανιώνιος 8

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024