Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική με το Παναθηναϊκός-Αρης

Ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική με το Παναθηναϊκός-Αρης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (18:00, Novasports3) στον αγώνα με τον οποίο πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (18:00, Novasports3) στον αγώνα με τον οποίο πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα, καθώς Δημήτρης Διαμαντίδης και Έι Τζέι Σλότερ δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα με τον πρώτο να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες για να αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Αμερικανό γκαρντ που εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην δωδεκάδα!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα του και θα επανεξεταστεί και σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ενώ ο Σλότερ δεν προπονήθηκε χθες λόγω ίωσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι αναφορικά με την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι!

Οι «πράσινοι» θέλουν να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους και να παραμείνουν στην κορυφή,εν όψει της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (22:00).

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα στον Αρη.

Έτσι, τη 12άδα την απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέφεν Αντεγκμπόγιε, Νίκος Γκίκας, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Γιάννης Καραθανάσης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ντρου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ και Κώστας Χαρίσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024