Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιπλέον απαγόρευση δέκα μηνών στον Δ. Γιαννακόπουλο

Επιπλέον απαγόρευση δέκα μηνών στον Δ. Γιαννακόπουλο

Αυξήθηκε, με απόφαση του αθλητικού δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με επιπλέον δέκα μήνες το διάστημα της υποχρεωτικής απουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα γήπεδα, επειδή δεν συμμορφώθηκε με την προγενέστερη ποινή και εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, της 9ης Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1. Στο μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε την απαλλαγή του ιδιοκτήτη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου, και της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τη μη αρχική συμμόρφωσή του να ανακαλέσει όσα είχε πει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη media day των Πειραιωτών την 1η Οκτωβρίου.

Αυξήθηκε, με απόφαση του αθλητικού δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με επιπλέον δέκα μήνες το διάστημα της υποχρεωτικής απουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα γήπεδα, επειδή δεν συμμορφώθηκε με την προγενέστερη ποινή και εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, της 9ης Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Στο μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε την απαλλαγή του ιδιοκτήτη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου, και της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τη μη αρχική συμμόρφωσή του να ανακαλέσει όσα είχε πει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη media day των Πειραιωτών την 1η Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακάλεσε τα δυσφημιστικά σχόλια παρουσία του αθλητικού δικαστή και ως εκ τούτου απαλλάχθηκε, αλλά η εξέλιξη αυτή δεν άφησε ικανοποιημένο το περιβάλλον του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που ζητά δημόσια ανάκληση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλεται:

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

Απαλλάσσεται:

α) Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του Ιδιοκτήτη της, Γεωργίου Αγγελόπουλου προς την υπ’ αριθ. 58/18-11-2014 απόφαση του παρόντος ΜΔΟ και

β) ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσής του προς την ως άνω απόφαση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024