Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ.Γιαννακόπουλος: «Εργολαβία για κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ...»

Δ.Γιαννακόπουλος: «Εργολαβία για κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ…»

Κατά μέτωπο επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και στο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη. Με αφορμή τη νέα τιμωρία δέκα μηνών που του επιβλήθηκε, ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ κατηγόρησε τους προαναφερθέντες ότι «έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ... Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας...».

Κατά μέτωπο επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και στο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη.

Με αφορμή τη νέα τιμωρία δέκα μηνών που του επιβλήθηκε, ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ κατηγόρησε τους προαναφερθέντες ότι «έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ… Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας…».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι υπό αντικατάσταση Ανδριανός και Χαλβατζάκης έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ… Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας…

Το τμήμα που κάθε τέλος της χρονιάς, τρέχουν να τιμήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, μπας και κλέψουν λίγο από την λάμψη του. Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα, οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024