Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί «σφυρίζουν» το αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου

Αυτοί «σφυρίζουν» το αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου

Το Σάββατο (19:00) «πέφτει η αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών με το ντέρμπι των «αιωνίων» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, από το οποίο θα κριθεί η «πρωτιά» στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Το πρωί της Τετάρτης έγινε στα γραφεία της ΚΕΔ η κλήρωση για τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και από τη διαδικασία προέκυψε η τριάδα των Γκόντα, Αναστόπουλου και Ψαριανού.

Το Σάββατο (19:00) «πέφτει η αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών με το ντέρμπι των «αιωνίων» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, από το οποίο θα κριθεί η «πρωτιά» στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε στα γραφεία της ΚΕΔ η κλήρωση για τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και από τη διαδικασία προέκυψε η τριάδα των Γκόντα, Αναστόπουλου και Ψαριανού.

Οι «πράσινοι» εκπροσωπήθηκαν στην κλήρωση από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο, και οι «ερυθρόλευκοι» από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024