Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκκληση Γιαννακόπουλου σε Τσίπρα για τιμωρία του Σπανούλη!

Έκκληση Γιαννακόπουλου σε Τσίπρα για τιμωρία του Σπανούλη!

Με το χρονόμετρο να δείχνει το 38ο λεπτό και όλα να έχουν κριθεί με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη (1.30 64-77), ο αρχηγός του Ολυμπιακού «προκάλεσε» την εξέδρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δείχνοντας τα αυτιά του, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι δεν τον άκουγε. Ακολούθησε διακοπή του αγώνα από εισβολή οπαδών στο παρκέ, ρίψη αντικειμένων και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε το μικρόφωνο της nova, όπου έκανε ορισμένες σκλήρες δηλώσεις, όπως ότι ο Σπανούλης είναι ένας ελεεινός και τιποτένιος αθλητής που θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή! Απογοητευμένος ο Ιβάνοβιτς.

Με το χρονόμετρο να δείχνει το 38ο λεπτό και όλα να έχουν κριθεί με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη (1.30 64-77), ο αρχηγός του Ολυμπιακού «προκάλεσε» την εξέδρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δείχνοντας τα αυτιά του, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι δεν τον άκουγε.

Ακολούθησε διακοπή του αγώνα από εισβολή οπαδών στο παρκέ, ρίψη αντικειμένων και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε το μικρόφωνο της nova, όπου έκανε ορισμένες σκληρές δηλώσεις, όπως ότι ο Σπανούλης είναι ένας ελεεινός και τιποτένιος αθλητής που θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή!

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Οι οπαδοί πήδηξαν το προστατευτικό πράσινο δίχτυ που τους χώριζε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Άπαντες στην αποστολή του Ολυμπιακού άρχισαν να τρέχουν προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και εν αναμονή της απόφασης του διαιτητή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεπρόβαλλε από τη φυσούνα λίγα λεπτά αργότερα και από απόσταση έκανε αναπαράσταση της χειρονομίας τους Σπανούλη απευθυνόμενος στον κομισάριο του αγώνα, Θεόδωρο Βιδάλη.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενας άνθρωπος ο οποίος πλούτισε από τον Παναθηναϊκό, έχει 20-30 εκατομμύρια. στο λογαριασμό του και υποτίθεται ότι είναι παράδειγμα για τα νέα παιδιά, κατάφερε να χαλάσει έναν αγώνα με τόσο κόσμο, ενώ έως τότε δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και συγχαρητήρια. Ομως ήλθε ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός τύπος να αμαυρώσει τη γιορτή. Γιατί; Επειδή κατάφερε μια φορά να κερδίσει, πρέπει να μας δείξει τα αυτιά του; Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Κάνω έκκληση στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κοντονή που έχουν κάνει μεγάλο αγώνα στην καταπολέμηση της βίας, να τιμωρήσουν αυτόν τον άνθρωπο.

Ο Σπανούλης δεν έχει θέση στην Ελλάδα, δεν έχει δουλειά στο ελληνικό μπάσκετ. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον τιμωρήσει. Εχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο και δεν έχω δει ποτέ κανέναν αθλητή να προκαλεί. Ντροπή στον Σπανούλη».

Απογοητευμένος ο Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν απογοητευμένος μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν έχασαν λόγω της απουσίας του προσωρινά τιμωρημένου από το ΕΣΚΑΝ, Τζέιμς Γκιστ.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα του, ενώ εστίασε και στο γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε την τρίτη περίοδο.

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και την επίθεση έχοντας καλύτερη κυκλοφορία. Το κλειδί ήταν το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου όταν αναγκάστηκα να πάρω τάιμ άουτ σε ένα λεπτό μέσα επειδή δεν κάναμε φάουλ και κάναμε λάθη. Χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός σήμερα έπαιξε καλύτερα κι άξιζε τη νίκη».

Για το αν ο τρόπος που έχασε ο Παναθηναϊκός μπορεί να βοηθήσει τον εγωισμό των «πράσινων»: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Είναι μεγάλη ομάδα, παίζει καλά κι έχει πλεονέκτημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, αυτή είναι η δουλειά μου».

Για το κατά πόσο επηρεάστηκαν τα πλάνα του από την απουσία του Γκιστ: «Να μιλάμε για την απουσία ενός παίκτη δίκαιη ή άδικη είναι σαν να ψάχνουμε δικαιολογία γιατί χάσαμε. Δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Γκιστ, αλλά επειδή όσοι έπαιξαν, δεν έπαιξαν καλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024