Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mήνυση της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γιαννακόπουλου με αποκαλυτπικό βίντεο

Mήνυση της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γιαννακόπουλου με αποκαλυτπικό βίντεο

Μετά την κατάθεση μήνυσης σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε βίντεο με το οποίο ακούγονται «… μέρος των όσων φώναζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού». Παράηλα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σχολιάσει την κίνηση που έκανε 1,5 λεπτό πριν από το τέλος, τονίζοντας πως δεν προκάλεσε κανέναν, ότι δεν μετανιώνει και ότι αν κάποιος πρέπει να το κάνει, είναι όσοι βρίζουν οικογένειες και παιδιά.

Μήνυση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη φραστική επίθεση κατά του Βασίλη Σπανούλη αποφάσισε να καταθέσει ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη τους στον επεισοδιακό αγώνα του ΟΑΚΑ, δήλωσαν διά στόματος του Γενικού Διευθυντή τους, Χρήστου Σταυρόπουλου, πως θα ακολουθήσουν τη νομική οδό:

«Καταδικάζουμε όλα αυτά που έγιναν. Υπάρχει φραστική επίθεση του κύριου Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη. Δηλώνουμε ότι θα καταθέσουμε μήνυση και πως όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Πλέον το λόγο θα έχουνε οι αρμόδιες αρχές και όλα θα πάρουν το δρόμο τους

Παράλληλα, από τους «ερυθρόλευκους» κατήγγειλαν πως υπήρξαν και… κατάρες του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της οικογένειας του Σπανούλη, αλλά και επίθεση στη φυσούνα, κατά του Διευθυντή Επικοινωνία της ομάδας, Χρήστου Μπαφέ.

Σπανούλης: «Δεν μετανιώνω»

Το πρόσωπο του αγώνα, όχι τόσο για την αγωνιστική εικόνα του, όσο για την κίνηση πανηγυρισμού που «προκάλεσε» ένταση και είσοδο οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σχολιάσει την κίνηση που έκανε 1,5 λεπτό πριν από το τέλος, τονίζοντας πως δεν προκάλεσε κανέναν, ότι δεν μετανιώνει και ότι αν κάποιος πρέπει να το κάνει, είναι όσοι βρίζουν οικογένειες και παιδιά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, είπε για το ματς: «Παίξαμε καλό μπάσκετ, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε αυτό που παίζουμε όλη τη χρονιά. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Ο κόουτς μας ετοίμασε καταπληκτικά για ακόμα μία φορά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό τιμ. Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή. Χτυπήσαμε στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και πήραμε ένα παιχνίδι που δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από το αβαντάζ έδρας».

Για την κίνησή του: «Δεν κατάλαβα καμία κίνηση. Μου έδειξαν πράγματα που δεν θέλω να συζητήσω. Ούτε έβρισα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό,. Πάνω στην ένταση της στιγμής, καλώς ή κακώς ακούω πολλά. Πάνω σε αυτή την ένταση έκανα αυτό που έκανα. Δεν έθιξα κανέναν για να λέγονται αυτά τα πράγματα για εμένα».

Για το αν μετάνιωσε, είπε:
«Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά. Όχι εγώ».

«Κάλυψε» Σπανούλη ο Σφαιρόπουλος

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην ουσία κάλυψε τον Σπανούλη, τονίζοντας πως ο παίκτης του δεν έκανε άσεμνη χειρονομία:

«Περίμενα ερώτηση για τον Σπανούλη, αλλά περίμενα και ερώτηση όταν όλο το γήπεδο καταφερόταν παλαιότερα κατά όλων των παικτών του Ολυμπιακού, η οποία δεν έγινε. Δεν έγινε άσεμνη χειρονομία. Το να πιάσεις τα αυτιά σου δεν είναι άσεμνη χειρονομία. Όταν παίζεις με 200 σφυγμούς θα έχεις και μια αντίδραση. Όπου κι αν έπαιξε ο Σπανούλης έχει δείξει ποιο είναι το ήθος του και η αξία του. Νομίζω δεν προκάλεσε καθόλου με αυτή την χειρονομία του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024