Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντονη κριτική και σπόντες Κοντονή για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Εντονη κριτική και σπόντες Κοντονή για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αμαυρώνουν το «ευ αγωνίζεσθαι». Απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος...

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αμαυρώνουν το «ευ αγωνίζεσθαι».

«Τα όσα συνέβησαν, για μία ακόμη φορά, σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ήταν απαράδεκτα και αμαυρώνουν το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», τη βαθύτερη ουσία του αθλητισμού. Με την ψήφιση του νέου Νομοσχεδίου, που ρυθμίζει θέματα του επαγγελματικού αθλητισμού, το Κράτος θα έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει άμεσα επιβάλλοντας διοικητικές ποινές και πρόστιμα, παράλληλα με τον πειθαρχικό έλεγχο που θα ασκούν οι διοργανώτριες αρχές.

»Όποιοι επικαλούνται τη νομιμότητα και καλούν την Κυβέρνηση να επέμβει, σε θέματα μάλιστα που δεν είναι της αρμοδιότητάς της, θα πρέπει πρώτα αυτοί να είναι συνεπείς με τους Νόμους, σεβόμενοι τις αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων. Θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι η προσπάθεια της Κυβέρνησης για την πάταξη των φαινομένων της βίας και της διαφθοράς αφορά ολόκληρη την κοινωνία και είναι υπεράνω συλλόγων και οπαδικών προτιμήσεων», αναφέρει στην δήλωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Απάντηση Γιαννακόπουλου

Απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με την οποία τον «φωτογραφίζει».

«Καλά θα κάνει ο κ. Κοντονής να μάθει πρώτα τι ισχύει και τι δεν ισχύει προτού τοποθετείται δημόσια, διότι εκτίθεται. Εγώ συμμορφώθηκα με τους νόμους και τους κανονισμούς παραδίδοντας την προεδρία, αλλά και τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Εκεί τέλειωσε οριστικά η τιμωρία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024