Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επικοινωνία Γιαννακόπουλου με Σπανούλη: «Αυτά δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο»

Επικοινωνία Γιαννακόπουλου με Σπανούλη: «Αυτά δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο»

Επίσημα τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα όσα συνέβησαν άλλα και ακολούθησαν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» κατέστησε σαφές στη γραπτή δήλωση του πως «όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο». Στη συνέχεια ενημέρωσε πως την επόμενη του ντέρμπι, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Βασίλη Σπανούλη στον οποία επισήμανε τα παραπάνω.

Επίσημα τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα όσα συνέβησαν άλλα και ακολούθησαν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» κατέστησε σαφές στη γραπτή δήλωση του πως «όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο».

Στη συνέχεια ενημέρωσε πως την επόμενη του ντέρμπι, επικοινώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη στον οποίο επισήμανε τα παραπάνω.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

«Ήταν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή» διαρρέει η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Από την πλευρά του Ολυμπιακού βέβαια διαρρεεται πως ουδέποτε υπήρξε συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του διεθνή γκαρντ, όπου ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού ζητούσε συγγνώμη, το οποίο και δεν απαντήθηκε ποτέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024