Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Μάντζαρη, Ντάρντεν η προπόνηση του Ολυμπιακού

Χωρίς Μάντζαρη, Ντάρντεν η προπόνηση του Ολυμπιακού

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την Κυριακή, την επομένη της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (77-66), για την 24η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έγραψε τρία ονόματα στο απουσιολόγιό του, αφού εκτός του Ολιβερ Λαφαγέτ που έχει τεθεί νοκ άουτ, ούτε οι Μάντζαρης και Ντάρντεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την Κυριακή, την επομένη της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (77-66), για την 24η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έγραψε τρία ονόματα στο απουσιολόγιό του, αφού εκτός του Ολιβερ Λαφαγέτ που έχει τεθεί νοκ άουτ, ούτε οι Μάντζαρης και Ντάρντεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Ο πρώτος παρουσίασε πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο ύστερα από τραυματισμό στον ντέρμπι «αιωνίων».

Η παρουσία των δύο τελευταίων στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη (5/5) για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον Άρη την Τετάρτη (6/5, 17:00) για την 25η αγωνιστική, θα αποφασιστεί στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Λαφαγέτ αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνηση, μετά τον τραυματισμό του (απουσίασε από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ) την ερχόμενη Πέμπτη, άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη. Η απουσία του στον μεθαυριανό αγώνα με τον Άρη είναι δεδομένη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024