Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτος ο ΠΑΟΚ με νίκη επί της ΑΕΚ και ενίσχυση με Μπρέμερ

Τρίτος ο ΠΑΟΚ με νίκη επί της ΑΕΚ και ενίσχυση με Μπρέμερ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής με 93-85 στο ντέρμπι «δικεφάλων», για την 25η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, και έφυγε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική για να καταλάβει την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, αντί του Άρη. Αρωμα... ΝΒΑ από την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ ενισχύεται ξανά με Μπρέμερ.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής με 93-85 στο ντέρμπι «δικεφάλων», για την 25η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, και έφυγε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική για να καταλάβει την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, αντί του Άρη.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την 3η θέση, ήταν ο Κάρτερ με 17 πόντους, ενώ από την Ένωση ξεχώρισαν Ουίλμπεκιν και Χέρστον με 16 πόντους, αντίστοιχα.

Ο αποσυντονισμός του Ποπς Μενσά-Μπονσού από πλευράς ΠΑΟΚ πέτυχε από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν ο Βρετανός σέντερ έμεινε στο απόλυτο μηδέν και συμπλήρωσε 2 φάουλ, με αποτέλεσμα η… ζωή των φιλοξενουμένων να γίνει λίγο πιο εύκολη.

Με τον σέντερ της Ένωσης στον πάγκο, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πλησιάσουν κοντά στη ρακέτα και να κλείσουν την πρώτη περίοδο στο +5 (18-23).

Ωστόσο, η Ένωση άρχισε να «εκτελεί» από την περιφέρεια στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +1 (42-41).

Ντέρμπι εξελίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να προηγείται στην τελευταία περίοδο ακόμη και με 5 πόντους (71-66).

Ωστόσο, με τον Κάρτερ να παίρνει το… όπλο του από τα 6.75, ο ΠΑΟΚ είχε ένα άκρως παραγωγικό τέταρτο δεκάλεπτο και με έμφαση στην άμυνα κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να μην κοιτάξει πίσω του, μέχρι το τελικό 93-85.

Στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» και τα αδέρφια, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους σε NBA και D-League.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 42-41, 68-66, 85-93

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος Π.-Μάνος-Μαγκλογιάννης

ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα): Ουίλμπεκιν 16 (2), Ντελινικάιτις 13 (2), Σάκοτα 10 (1), Κασελάκης, Χέρστον 16, Σαρικόπουλος 13, Αθηναίου, Μιλόσεβιτς 7, Μενσά Μπονσού 2, Ίνγκλις 8 (1).

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 16 (1), Λιάπης 6 (2), Κάρτερ 17 (3), Τσόχλας 2, Δέδας 13 (2), Μαργαρίτης 7 (1), Όντουμ 11 (1), Βον 13, Σιναντίνοβιτς, Χαριτόπουλος 8.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύεται ξανά με Μπρέμερ

Στο μεταξύ, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, από τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστό πως ο Τζέι Αρ Μπρέμερ (κοινοτικός γκαρντ) έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο και η ΚΑΕ απέστειλε το σχετικό έγγραφο, στον ΕΣΑΚΕ, γεγονός που δρομολογεί την εκ νέου ένταξή του στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπρέμερ αποκτήθηκε αρχικά, από τον «Δικέφαλο» στις αρχές Δεκεμβρίου, για να καλύψει το κενό του τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη και άφησε τους Θεσσαλονικείς δύο περίπου μήνες αργότερα, έχοντας δελεαστική οικονομικά πρόταση συνεργασίας από την Κόνιασπορ στην Τουρκία, με την οποία ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Για την επανένταξή του, δε, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ (για να διατηρηθεί ο αριθμός των ξένων που χρησιμοποιεί η ομάδα) χρειάζεται η αποδέσμευση του Εντι Σιναντίνοβιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024