Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θλάση ο Γιάνκοβιτς, μένει 7-10 μέρες εκτός

Θλάση ο Γιάνκοβιτς, μένει 7-10 μέρες εκτός

Χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς διεξήχθη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών με τον Κολοσσό στη Ρόδο (16/5). Ο «πράσινος» φόργουορντ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί μηρό στον πρώτο αγώνα με με τους «θαλασσί», μετά από χτύπημα αντιπάλου, και αποφασίστηκε να μείνει εκτός προπόνησης, ενώ δεν υπολογίζεται για την προσεχή αναμέτρηση με τον Κολοσσό, καθώς η απουσία του από τα παρκέ υπολογίζεται σε περίπου 7-10 ημέρες.

Χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς διεξήχθη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών με τον Κολοσσό στη Ρόδο (16/5).

Ο «πράσινος» φόργουορντ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί μηρό στον πρώτο αγώνα με με τους «θαλασσί», μετά από χτύπημα αντιπάλου, και αποφασίστηκε να μείνει εκτός προπόνησης, ενώ δεν υπολογίζεται για την προσεχή αναμέτρηση με τον Κολοσσό, καθώς η απουσία του από τα παρκέ υπολογίζεται σε περίπου 7-10 ημέρες.

Στο μεταξύ, εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρίτιδα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρικού τιμ, ο νεαρός φόργουορντ θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις ημέρες ώστε να ξεκουραστεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024