Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λυκογιάννης βοηθός, χωρίς κόσμο ο πρώτος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ

Ο Λυκογιάννης βοηθός, χωρίς κόσμο ο πρώτος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης Λυκογιάννης αποτελεί και επίσημα το νέο μέλος στο τεχνικό τιμ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τουλάχιστον, για τη συνέχεια των πλέι οφ της Α1 ανδρών. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Κολοσσό, ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να πλαισιώσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του «τριφυλλιού». Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε πως το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένστασή της για τη μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών που είχαν επιβληθεί στο «τριφύλλι» στις 6/5 και  ως εκ τούτου, ο πρώτος ημιτελικός Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (26/5, 20:00) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Άρης Λυκογιάννης αποτελεί και επίσημα το νέο μέλος στο τεχνικό τιμ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τουλάχιστον, για τη συνέχεια των πλέι οφ της Α1 ανδρών. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Κολοσσό, ο Έλληνας τεχνικός δεν επέστρεψε στη Ρόδο, αλλά συζήτησε με τους «πράσινους» και συμφώνησαν να πλαισιώσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώθηκε η επάνδρωση του τεχνικού τιμ για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κύριος Άρης Λυκογιάννης εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας ως συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου».

Χωρίς κόσμο το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, μετά την επίσημη καταγγελία της κατά των αδελφών Αγγελόπουλων για τις δηλώσεις τους σχετικά με τη διαιτησία και την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε πως το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένστασή της για τη μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών που είχαν επιβληθεί στο «τριφύλλι» στις 6/5, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική (2/5).

Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια με την απόφαση αυτή. Ως εκ τούτου, ο πρώτος αγώνας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, την Τρίτη 26 Μαΐου (20:00), για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ, στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν ήδη εκτίσει στους αγώνες της προημιτελικής φάσης με τον Κολοσσό Ρόδου τις πρώτες δύο αγωνιστικές της ποινής τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024