Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ για Μενσά-Μπονσού: «Ζητήσαμε λεπτομέρειες και επιφυλασσόμεθα»

Η ΑΕΚ για Μενσά-Μπονσού: «Ζητήσαμε λεπτομέρειες και επιφυλασσόμεθα»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ΑΕΚ η είδηση ότι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Στo πρώτο δείγμα του Βρετανού σέντερ εντοπίστηκε διεγερτική ουσία (αμφεταμίνη) και πλέον αναμένεται η εξέταση και του δεύτερου δείγματος, προκειμένου να ανακοινωθεί η ποινή που θα του επιβληθεί.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ΑΕΚ η είδηση ότι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Στo πρώτο δείγμα του Βρετανού σέντερ εντοπίστηκε διεγερτική ουσία (αμφεταμίνη) και πλέον αναμένεται η εξέταση και του δεύτερου δείγματος, προκειμένου να ανακοινωθεί η ποινή που θα του επιβληθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μενσά-Μπονσού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση. Η περίπτωση του Βρετανού είναι το δεύτερο κρούσμα χρήσης απαγορευμένης ουσίας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, μετά από αυτή του Τζέιμς Γκιστ του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως δεν είχε βρεθεί «ντοπέ», καθώς είχε κάνει χρήση ινδικής κάνναβης.

Λίγες ώρες αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση, πληροφορώντας ότι ο Άγγλος σέντερ κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις στη διοίκηση, η οποία επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Όπως μας ενημέρωσε σήμερα (22/05) το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Ποπς Μενσά Μπονσού κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος, που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, στο ΟΑΚΑ, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη.

Ο παίκτης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ήδη από το ΕΣΚΑΝ λεπτομέρειες για την ανάλυση του δείγματος και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024