Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη

Χωρίς Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη

Με μία απουσία θα αγωνιστεί και στους δύο πρώτους ημιτελικούς με τον Άρη, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός, για τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου ούτε στον αγώνα της Τετάρτης (27/5, 18:30) ούτε σε αυτόν της Παρασκευής (29/5, 18:30). Ο νεαρός φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον Αχίλλειο τένοντα και θα μείνει εκτός για να είναι πανέτοιμος ενόψει της σειράς των τελικών.

Με μία απουσία θα αγωνιστεί και στους δύο πρώτους ημιτελικούς με τον Άρη, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός, για τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου ούτε στον αγώνα της Τετάρτης (27/5, 18:30) ούτε σε αυτόν της Παρασκευής (29/5, 18:30). Ο νεαρός φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον Αχίλλειο τένοντα και θα μείνει εκτός για να είναι πανέτοιμος ενόψει της σειράς των τελικών.

Στο μεταξύ, έτοιμος για μία ακόμη πρωτιά είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης. Στην ημιτελική σειρά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Σπανούλης μπορεί να γίνει ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των «ερυθρόλευκων»!

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά μετρά 787 ασίστ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, με 14 ασίστ λιγότερες από τον πρώην αρχηγό και νυν βοηθό προπονητή του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς (801).

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Αρη διασταυρώνονται για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει τις εννιά διαδοχικές νίκες πλέι οφ επί του Άρη αφού η τελευταία φορά που η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον νίκησε, ήταν στο πλαίσιο των ημιτελικών του 2007 όταν επικράτησε εντός έδρας με 81-71.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν καταφέρει στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος να κρατήσουν «απόρθητη» την έδρα τους απέναντι στους «κίτρινους», πάντα ως προς το σκέλος των πλέι οφ, αφού μετρούν 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024