Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άπαντες παρόντες εν όψει Νήσων Φερόε στην Εθνική

Άπαντες παρόντες εν όψει Νήσων Φερόε στην Εθνική

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών εν όψει των επικείμενων εκτός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεών της με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου, για την προκριματική φάση του EURO 2016 και τον φιλικό που θα ακολουθήσει στο Γκντανσκ με την Πολωνία, τρεις ημέρες αργότερα. Οι διεθνείς είχαν τη Δευτέρα... απαρτία για πρώτη φορά, καθώς ενσωματώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που ως και το βράδυ της Κυριακής είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, κι έτσι ο Σέρχιο Μαρκαριάν μπόρεσε να δουλέψει με πλήρη σύνθεση.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών εν όψει των επικείμενων εκτός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεών της με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου, για την προκριματική φάση του EURO 2016 και τον φιλικό που θα ακολουθήσει στο Γκντανσκ με την Πολωνία, τρεις ημέρες αργότερα.

Οι διεθνείς είχαν τη Δευτέρα… απαρτία για πρώτη φορά, καθώς ενσωματώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που ως και το βράδυ της Κυριακής είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, κι έτσι ο Σέρχιο Μαρκαριάν μπόρεσε να δουλέψει με πλήρη σύνθεση.

«Κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός για εμάς. Όσο υπάρχουν ελπίδες, μαθηματικά, θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς, με στόχο φυσικά να πάρουμε την πρόκριση» δήλωσε στα ΜΜΕ ο Σωτήρης Νίνης, που επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο.

Από την πλευρά του ο… «νέος» Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά, δήλωσε πως «είναι κάτι πολύ μεγάλο να σε βλέπει ο προπονητής στα παιχνίδια της ομάδας σου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Εθνική όποτε εκείνος το ζητήσει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024