Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σλούκας για την πρόταση του ΠΑΟ: «Είναι κάτι αστείο»

Σλούκας για την πρόταση του ΠΑΟ: «Είναι κάτι αστείο»

Ενοχλημένος με την πρόταση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκα, με τον διεθνή γκαρντ να απαντάει σε σχετική ερώτηση στον «αέρα» της ΈΡΑ Σπορ. Ο 25χρονος αναφερόμενος στην πρόταση χαρακτήρισε «αστείο» τον τρόπος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να τον προσεγγίσει μέσω ιστοσελίδων, ενώ τόνισε πως «φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα».

Ενοχλημένος με την πρόταση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκα, με τον διεθνή γκαρντ να απαντάει σε σχετική ερώτηση στον «αέρα» της ΈΡΑ Σπορ.

Ο 25χρονος αναφερόμενος στην πρόταση χαρακτήρισε «αστείο» τον τρόπος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να τον προσεγγίσει μέσω ιστοσελίδων, ενώ τόνισε πως «φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα».

«Ο Παναθηναϊκός μόνος του τα έχει βγάλει αυτά και δεν είναι καθόλου καλό. Φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση. Το να μου κάνει πρόταση και από μόνος του να μιλήσει στα σάιτ είναι κάτι αστείο. Εγώ θέλω να μιλήσω πρώτα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και μετά με τους Αγγελόπουλους», ήταν τα λόγια του για την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού είπε:
«Το σημαντικό είναι να μείνει αναλλοίωτος ο κορμός της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τη σκυτάλη και κρατώντας τον κορμό του είναι σωστό να συνεχίσει έτσι. Η διοίκηση είναι αυτή που θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει».

Όσον αφορά το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους»: «Δεν έχω κρύψει ότι θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, πρέπει όμως πρώτα να γίνουν όλες οι συζητήσεις. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που θέλω είναι να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να βελτιώνομαι χρόνο με τον χρόνο, να μεγαλώνει ο ρόλος μου. Επαγγελματίας είμαι όμως».

Για τη σχέση του με Σπανούλη, Πρίντεζη και Μάντζαρη: «Έχουμε καλές σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Αλλά είμαστε επαγγελματίες. Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα αποδυτήρια. Αλλά οι συζητήσεις είναι… συζητήσεις. Υπάρχει και ημερομηνία λήξης σε μια καριέρα».

Η συνέχεια για εκείνον: «Τώρα ξεκούραση και στη συνέχεια προπονήσεις. Αν είμαι στις κλήσεις στην Εθνική θέλω να είμαι έτοιμος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024