Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε το ραντεβού με Σλούκα, τέλος και ο Ντάρντεν

Αναβλήθηκε το ραντεβού με Σλούκα, τέλος και ο Ντάρντεν

Το ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Σλούκα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που επρόκειτο να γίνει σήμερα Τρίτη, δεν πραγματοποιήθηκε. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τρεμέλ Ντάρντεν, κάτι που σημαίνει πως ψάχνουν για δίδυμο κάτω από τη ρακέτα, αφού ήδη παρελθόν αποτελεί ο Μπράιαντ Ντάνστον. Αμφίβολη και η παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Το ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Σλούκα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που επρόκετιο να γίνει σήμερα Τρίτη, δεν πραγματοποιήθηκε.

Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη δεν βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Ελληνας διεθνής είναι στη Θεσσαλονίκη για διακοπές.

Η υπόθεση πάντως περιπλέκεται καθώς εκτός από την μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού ο Σλούκας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τρεμέλ Ντάρντεν, κάτι που σημαίνει πως ψάχνουν για δίδυμο κάτω από τη ρακέτα, αφού ήδη παρελθόν αποτελεί ο Μπράιαντ Ντάνστον. Αμφίβολη και η παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο του Όλιβερ Λαφαγιέτ (όπως με τον Τρεμέλ Ντάρντεν) για μία βδομάδα ακόμη, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες να το κάνουν πράξη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024