Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποκαλύπτει ότι θα είναι βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποκαλύπτει ότι θα είναι βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ

Με προσωπική τοποθέτηση, ο Σάνι Μπετσίροβιτς επιβεβαίωσε πως θα είναι ο βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό. O 34χρονος Σλοβένος με θητεία στους «πράσινους» την περίοδο 2006-08, είναι έτοιμος να κρεμάσει τα... παπούτσια του και να προστεθεί στον τεχνικό τιμ της ελληνικής ομάδας. Φέτος, ως αθλητής φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Πιατσέντζα, την οποία αποχαιρετά με δήλωση στην προσωπική ιστοσελίδα του (sani.si). Παράλληλα, τονίζει πως ανυπομονεί για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Με προσωπική τοποθέτηση, ο Σάνι Μπετσίροβιτς επιβεβαίωσε πως θα είναι ο βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό. O 34χρονος Σλοβένος με θητεία στους «πράσινους» την περίοδο 2006-08, είναι έτοιμος να κρεμάσει τα… παπούτσια του και να προστεθεί στον τεχνικό τιμ της ελληνικής ομάδας. Φέτος, ως αθλητής φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Πιατσέντζα, την οποία αποχαιρετά με δήλωση στην προσωπική ιστοσελίδα του (sani.si). Παράλληλα, τονίζει πως ανυπομονεί για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Ολοκληρώθηκε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αισθάνομαι στεναχώρια και συγχρόνως, χαρά, αφού έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση! Το μπάσκετ είναι η ζωή μου και πλέον έχω μπροστά μου μια πρόταση που δεν μπορώ να απορρίψω. Το να είμαι βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς και να εργάζομαι σε ένα κλαμπ που πανηγύρισα μεγάλες επιτυχίες δεν συμβαίνει στον καθένα. Πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να πανηγυρίσω πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό, τόσες όσες πανηγύρισα ως παίκτης!».

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σάνι Μπετσίροβιτς κατέκτησε το triple crown τη σεζόν 2006-07, αλλά και το νταμπλ στην Ελλάδα, έναν χρόνο αργότερα (2007-08).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024