Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση Άρη στον Βεζένκοφ, συμβόλαιο στον Φλιώνη

Πρόταση Άρη στον Βεζένκοφ, συμβόλαιο στον Φλιώνη

Πρόταση στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα ως το 2018 (η δέσμευσή του μαζί της λήγει το 2016), κατέθεσε επίσημα η ΚΑΕ Αρης. Οι «κίτρινοι», κάνοντας υπέρβαση στον οικονομικό προϋπολογισμό τους, θέλουν τον 20χρονο φόργουορντ μαζί τους για τα επόμενα τρία χρόνια και προσδοκούν ότι θα καταφέρουν να τον πείσουν γι’ αυτό.

Πρόταση στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα ως το 2018 (η δέσμευσή του μαζί της λήγει το 2016), κατέθεσε επίσημα η ΚΑΕ Αρης.

Οι «κίτρινοι», κάνοντας υπέρβαση στον οικονομικό προϋπολογισμό τους, θέλουν τον 20χρονο φόργουορντ μαζί τους για τα επόμενα τρία χρόνια και προσδοκούν ότι θα καταφέρουν να τον πείσουν γι’ αυτό.

Εξέλιξη που προσδοκούν να έχουν άμεσα, πριν το ταξίδι που πρόκειται να κάνει ο αθλητής στις ΗΠΑ, εκεί, όπου φροντίζει να μεταβεί τις προσεχείς ημέρες για πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Θέμα που είχε με τη βίζα του, μάλιστα, για τη μετακίνησή του, ανάγκασε τον Βεζένκοφ να απουσιάζει από την εκδήλωση που υλοποίησε η ΚΑΕ την Τετάρτη (1/7), για τα εγκαίνια του μουσείου της (σ.σ. έπρεπε να μεταβεί στη Βουλγαρία για να το διευθετήσει).

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Φλιώνης

Μετά την πρώτη μεταγραφική κίνηση, νωρίτερα στη διάρκεια της ημέρας, με την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Θόδωρο Ζάρα, η ΚΑΕ Αρης δέσμευσε με το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του τον Δημήτρη Φλιώνη.

Ο 18χρονος διεθνής γκαρντ έβαλε την υπογραφή του στο σχετικό έγγραφο, που θα τον διατηρήσει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Φλιώνης, γεννημένος στις 8/4/1997, προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Άρη. Φόρεσε για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα σε ηλικία μόλις 7 ετών, το 2004, στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων το 2011, όπως και δύο πρωταθλημάτων Θεσσαλονίκης, την ίδια χρονιά με τους Παίδες και το 2014 με τους Έφηβους.

Το 2013 εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα του Άρη, με την οποία έκανε ντεμπούτο στο «Nick Galis Cup», στον αγώνα που έδωσαν οι Θεσσαλονικείς με την Μπάνβιτ. Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Παίδων και της εθνικής Εφήβων.

Με την πρώτη το 2013, στο Ευρωμπάσκετ Παίδων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ

Με τον Αρη:
1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Καλαθοσφαίρισης Παίδων 2011
1 Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίρισης Εφήβων 2014
1 Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίρισης Παίδων 2011
3η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2014

Με τις εθνικές ομάδες:
Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων 2013

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024