Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον λόγο που είπε «ναι» στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Τζόρτζεβιτς

Τον λόγο που είπε «ναι» στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Τζόρτζεβιτς

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο απέρριψε την περσινή αγωνιστική περίοδο τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, η συμβουλή του Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην αναλαμβάνει συλλόγους μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να κλείσει τις... πόρτες σε προσεγγίσεις ομάδων.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο απέρριψε την περσινή αγωνιστική περίοδο τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, η συμβουλή του Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην αναλαμβάνει συλλόγους μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να κλείσει τις… πόρτες σε προσεγγίσεις ομάδων.

«Στη Σερβία έχουμε μεγάλους προπονητές, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με έχει συμβουλέψει να μην αναλαμβάνω ομάδες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό έκανα», είπε αρχικά ο Σέρβος στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και πρόσθεσε:

«Περίμενα μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι αποφάσισα να πω «ναι» στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με ένα ιστορικό όνομα. Μία ομάδα που έχει κάνει τρομερή διαδρομή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όλο αυτό με είχε ενθουσιάσει και έτσι ήθελα να πάω εκεί. Είχα μία συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ να μην αναλάβω σύλλογο, καθώς αυτό μπορεί να ήταν εις βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πρέπει να πάω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να κάνω κάποιες συναντήσεις, προκειμένου να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς εμένα. Έχω το «μικρόβιο» της δουλειάς και μεγάλο πάθος για το μπάσκετ… ».

Παράλληλα, ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής Σερβίας προς τα μετάλλια στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, αλλά επισήμανε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, καθώς θα υπάρχουν αξιόλογες ομάδες όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Σλοβενία, η Ρωσία, η Λιθουανία και η Γαλλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024