Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε ο Χάκετ και ήρθε ο Στρόμπερι στον Ολυμπιακό

Υπέγραψε ο Χάκετ και ήρθε ο Στρόμπερι στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο πρώην γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ που θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο πρώην γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ που θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Φέτος, ο Χάκετ είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Ντάνιελ Χάκετ για τα επόμενα δύο χρόνια».

Who is who:
Hμ. Γεν.: 19/12/1987
Τοπ. Γεν.: Forlimpopoli (Ιταλία)
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.98
Προηγούμενες Ομάδες: Benetton Treviso (2009-2010), Scavolini Pesaro (2010-2012), Montepaschi Siena (2012-2013), Emporio Armani Milano (2013-2015).

Στην Αθήνα ο Στρόμπερι

Αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Ντι Τζει Στρόμπερι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο πρωταθλητής Τουρκίας με τη φανέλα της Καρσίγιακα δήλωσε ενθουσιασμένος που ανήκει στο ρόστερ του φιναλίστ της Ευρωλίγκας και πως για εκείνον αποτελεί όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είναι συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και αντι-ντόπινγκ έλεγχο και εν συνεχεία εφόσον τα αποτελέσματα δεν δείξουν κάτι ανησυχητικό θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος του Ολυμπιακού, αλλά και που θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα που αποτελείτε από μεγάλους παίκτες. Είναι όνειρο ότι θα γίνω συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι σπουδαίος παίκτης. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ την Ευρωλίγκα, είναι μεγάλος πρωταγωνιστής και είναι πραγματικά όνειρο που θα παίξω μπάσκετ μαζί του. Επιθυμία μου είναι να κατακτήσω τίτλους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στη Euroleague. Θέλω να κερδίζω. Κάθε φορά θα δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να νικά,» σχολίασε στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους ο Αμερικανός γκαρντ.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα όσον αφορά στους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ και Ντάνιελ Χάκετ. Αν και με αμφότερους οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, υπογραφές δεν έχουν «πέσει» με κανέναν από τους δύο.

Ο Γιανγκ ζητά εγγυήσεις για να υπογράψει, λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, ενώ ο Χάκετ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη αφού δεν κατάφερε μέσω summer league να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Δανεικό θα παραχωρήσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός –όπως αποφασίστηκε- τον 21χρονο Ελληνοκύπριο γκαρντ, Ανδρέα Χριστοδούλου προκειμένου να γεμίσει αγωνιστικές εμπειρίες.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τετάρτη την επέκταση της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης μέχρι το 2020.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024