Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στρέφεται ξανά στον Μεϊρί ο Παναθηναϊκός, το «ESPN» τον στέλνει NBA

Στρέφεται ξανά στον Μεϊρί ο Παναθηναϊκός, το «ESPN» τον στέλνει NBA

Μετά την απομάκρυνση των Άλεξ Τάιους (Αναντολού Εφές), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός) και το πρόσφατο «ναυάγιο» με τον Στεφάν Λάσμε (οδεύει προς Γαλατασαράι), ο Παναθηναϊκός επανήλθε στο πρόσωπο του Σαλάχ Μεϊρί, το οποίο φέρεται να προσέγγισε, προκειμένου ο Τυνήσιος σέντερ να πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη θέση «5» των «πρασίνων». Ο πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague, βρισκόταν στην αναμονή, καθώς και ο ίδιος επιθυμούσε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ και σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο «ESPN» η πρόταση αυτή ήρθε την τελευταία στιγμή.

Μετά την απομάκρυνση των Άλεξ Τάιους (Αναντολού Εφές), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός) και το πρόσφατο «ναυάγιο» με τον Στεφάν Λάσμε (οδεύει προς Γαλατασαράι), ο Παναθηναϊκός επανήλθε στο πρόσωπο του Σαλάχ Μεϊρί, το οποίο φέρεται να προσέγγισε, προκειμένου ο Τυνήσιος σέντερ να πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη θέση «5» των «πρασίνων».

Ο πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague, βρισκόταν στην αναμονή, καθώς και ο ίδιος επιθυμούσε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ και σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο «ESPN» η πρόταση αυτή ήρθε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα οι Μάβερικς μετά την απώλεια του ΝτεΆντρε Τζόρνταν προσπαθούν να καλύψουν το κενό και αφού απέκτησαν ήδη του Ζάζα Πατσούλια και Σάμουελ Ντέλαμπερτ θέλουν ακόμα έναν ψηλό.

Μένει να δούμε αν θα προτιμήσει τον Παναθηναϊκό, ή θα διαλέξει να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στον μαγικό κόσμο του NBA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024