Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μεταγραφές τέλος» ξεκαθάρισε ο Σφαιρόπουλος

«Μεταγραφές τέλος» ξεκαθάρισε ο Σφαιρόπουλος

Ο Ολυμπιακός δεν θα προβεί σε άλλη μεταγραφική κίνηση αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού του, Γιάννη Σφαιρόπουλου, στην ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων». Ο Μιλουτίνοφ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία προσθήκη, ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΠΟΡ FM" επεξήγησε πως «αν αποκτηθεί ένας παίκτης κάτω των 18, δεν είναι προσθήκη για την πρώτη ομάδα».

Ο Ολυμπιακός δεν θα προβεί σε άλλη μεταγραφική κίνηση αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού του, Γιάννη Σφαιρόπουλου, στην ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων». Ο Μιλουτίνοφ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία προσθήκη, ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» επεξήγησε πως «αν αποκτηθεί ένας παίκτης κάτω των 18, δεν είναι προσθήκη για την πρώτη ομάδα».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και επεξεργαζόμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το ξεκίνημα της σεζόν να μας βρει έτοιμους για δουλειά. Με δεδομένη την απουσία των διεθνών παικτών μας, φροντίζουμε ούτως ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα με κάποιους παίκτες για να μας βοηθήσουν στην περίοδο της προετοιμασίας. Απ’ εκεί και πέρα όλο το σταφ είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες και όλοι μαζί να ξεκινήσουμε την προσπάθεια».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό: «Η ομάδα θα έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της είτε γιατί σε κάποιες περιπτώσεις θέλαμε να δώσουμε στο παιχνίδι μας μια διαφορετική διάσταση επιλέγοντας κάποιους άλλους παίκτες, είτε γιατί κάποιοι παίκτες προτίμησαν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας εμπλουτίσαμε το έμψυχο δυναμικό μας με πολύ ικανούς παίκτες τους οποίους θέλουμε να προσθέσουμε στον υπάρχον κορμό και πλέον το ζητούμενο είναι μέσα από τη δουλειά να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες της, το υλικό είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, χάρη στις μελετημένες και σχεδιασμένες κινήσεις της διοίκησης. Το σκεπτικό μας είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται στον ελληνικό κορμό της τον οποίο συμπληρώσαμε και με καινούργιους Έλληνες παίκτες. Ασφαλώς μαζί με τους Έλληνες παίκτες συνεχίζουν στην ομάδα δυο πολύ ποιοτικοί ξένοι οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας, ενώ αποκτήθηκαν και τέσσερις επίσης ποιοτικοί ξένοι παίκτες που ταιριάζουν εξαιρετικά με τους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος ότι δουλεύοντας όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο το οποίο θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και στόχους της ομάδας μας».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Μπαφές, αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κώστα Παπανικολάου να εξετάζει την επιστροφή του από το ΝΒΑ στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό (ο ίδιος ο παίκτης το διέψευσε με δημόσια τοποθέτησή του) λέγοντας: «Ο Κώστας έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός τού συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τώρα είναι με την εθνική. Ας τον αφήσουμε να είναι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα».

Σχετικά με το γεγονός πως αρκετοί παίκτες επέλεξαν και αυτό το καλοκαίριο τον Ολυμπιακό απαντώντας αρνητικά σε υψηλότερες οικονομικά προσφορές, ο Μπαφές σχολίασε: «Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού. Οι παίκτες θέλουν να έρθουν να παίξουν στην ομάδα για να γίνουν καλύτεροι. Μας έλεγαν πως επέλεξαν τον Ολυμπιακό γιατί είναι σίγουροι πως μέσα από την ομάδα θα γίνουν καλύτεροι.

Μπορεί τα πρόσωπα να αλλάζουν, αλλά η φιλοσοφία είναι ίδια. Δείτε πόσοι παίκτες έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό κι έφυγαν για το ΝΒΑ ή άλλες ομάδες της Ευρώπης με πολλαπλάσια συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σκαλοπάτι. Όσοι παίκτες είναι νέοι και τους βελτιώνει, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τους κρατήσει. Όσοι επιλέξουν να φύγουν, η ομάδα έχει τον τρόπο να βρει τους επόμενους. Εννοείται ότι κάνουμε και λάθη, αλλά αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι».

Εν συνεχεία διέψευσε σενάρια για μετακόμιση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ σε άλλο γήπεδο τονίζοντας: «Σίγουρα θα θέλαμε το ΣΕΦ να είναι πιο μπασκετικό γήπεδο, πιο ζεστή έδρα, αλλά πρώτα απ’ όλα θέλουμε το ΣΕΦ να έχει περισσότερο κόσμο σε όλα τα παιχνίδια. Φέτος, κάναμε μια κίνηση προς αυτό, καθώς σπάσαμε το φράγμα των 2.000 διαρκείας και πλησιάζουμε τα 2.100».

Αναφορικά στην προσφορά και τη συμβολή των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφών Αγγελόπουλων, ο Χρήστος Μπαφές είπε: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στέκεται και λίγο στα πόδια του. Αυτό θέλουν να κάνουν και οι Αγγελόπουλοι. Είναι συνέχεια πάνω από την ομάδα και ο χρόνος που αφιερώνουν είναι τεράστιος. Γι’ αυτό και η ομάδα πάει καλά. Αν έχεις ένα μαγαζί και δεν είσαι συνέχεια από πάνω, ίσως πας καλά για 1-2 χρόνια, αλλά κάποια στιγμή δεν θα τα καταφέρνεις συνέχεια».

Τέλος, σχετικά με έναν μικροτραυματισμό που είχε με την εθνική Ιταλίας ο Χάκετ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ξεκαθάρισε: «Δεν έχει κάτι σοβαρό, όπως μας είπε σε μια επικοινωνία που είχαμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024