Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρώτη» για τον Παναθηναϊκό με αισιοδοξία

«Πρώτη» για τον Παναθηναϊκό με αισιοδοξία

Ο πλήρως ανανεωμένος μπασκετικός Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής των «πρασίνων», Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε ότι θέλει να κερδίζει όλους τους τίτλους και ότι αποδέχτηκε την πρόκληση.

Ο πλήρως ανανεωμένος μπασκετικός Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής των «πρασίνων», Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε ότι θέλει να κερδίζει όλους τους τίτλους και ότι αποδέχτηκε την πρόκληση.

«Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστια ιστορία σαν κλαμπ αυτός ο σύλλογος. Ξέρω που ήρθα, έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Δεν έχει να κάνει με εμένα, σημασία έχει η ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος πως η δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο Μάνος και εγώ, αποφασίσαμε το ρόστερ. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε. Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον άλλον παίκτη. Δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση. Έχουμε και καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, και θέλουμε να τους βελτιώσουμε, να τους εξελίξουμε και να τους κάνουμε καλύτερους, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον», ενώ κατέληξε:

«Για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Για εμένα το παρκέ είναι ο απόλυτος καθρέφτης και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους. Έχουμε δυναμική και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Παράλληλα ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και της νέας χρονιάς, αναφέρθηκε στους στόχους, τα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να προστατεύσουν τους νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού» που αποτελούν την επένδυση για το μέλλον του.

«Είναι μία καινούρια χρονιά, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες, καινούριος προπονητής. Θα είναι δύσκολη η αρχή. Όταν αλλάζει η ομάδα και ο προπονητής προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο στυλ παιχνιδιού. Θα περιμένουμε τον προπονητή αλλά και τα παιδιά που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες να επιστρέψουμε για να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε και στους τρεις στόχους όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

«Θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούμε, είναι λογικό. Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση».

«Περιμένουμε από τα παιδιά να παίξουν, να βοηθήσουν την ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Πρέπει, όμως, αυτά τα παιδιά να τα βοηθήσουμε και να τα προστατεύσουμε. Παίζετε κι εσείς πολύ μεγάλο ρόλο και εύχομαι αυτός ο ρόλος που έχετε να προστατεύσει αυτά τα παιδιά με προσοχή και σύνεση. Και εμείς και οι προπονητές και η ομάδα, αλλά και εσείς, πρέπει να τα βοηθήσουμε».

Και κλείνοντας είπε: «Δε θέλω να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Βλέπω παίκτες που θα μας βοηθήσουν και έναν προπονητή ο οποίος έχει δείξει τη δουλειά του με την εθνική ομάδα. Για όλους θα είναι κάτι διαφορετικό αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Στόχος μας είναι η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024